“Φάνηκαν τα προβλήματα του Ηρακλή στο παιχνίδι”

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε να κρατηθεί η μπάλα χαμηλά για τον Πανσερραϊκό, ενώ αναφέρθηκε σε Ηρακλή και Νίκο Παπαδόπουλο

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Χαμηλά τον πήχη ζήτησε να κρατήσουν άπαντες στον Πανσερραϊκό, μετά τη σημερινή (4/9) νίκη επί του Ηρακλή, ζήτησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης που δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα προβλήματα του Ημίθεου βγήκαν στο σημερινό φιλικό.

“Είχαμε πλάνο που μέχρι το 20′ δεν έβγαινε. Από εκεί και μετά τα παιδιά άκουσαν τις εντολές. Είναι μια ωραία νίκη για το γόητρο, για την ψυχολογία και εύχομαι στα παιδιά να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για την διαχείριση αυτής της νίκης και σας παρακαλώ να το προσέξετε. Θέλουμε μια ομάδα που θα βγάζει ενέργεια σε έναν κόσμο που διψά για ποδόσφαιρο. Είναι για πτήσεις συγκεκριμένες και ο πήχης δεν ψηλά. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά και έχουμε ομάδες με διαφορετικό προσανατολισμό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Άλλο Superleague, άλλο Football League.

Στη συνέχεια για τον Ηρακλή, τόνισε: “Ταλανίζεται από προβλήματα και αυτό νομίζω ότι φθείρει τον οποιοδήποτε. Επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές, το είδαμε άλλωστε και στο σημερινό παιχνίδι. Είδαμε παίκτες που δεν είχαν όρεξη στις μονομαχίες, αλλά νομίζω ότι το κίνητρο στον αγώνα της Κυριακής θα είναι διαφορετικό και είμαι σίγουρος ότι ο Ηρακλής θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα”.

Τέλος, για τον Νίκο Παπαδόπουλο πρόσθεσε: “Είναι πολύ καλός προπονητής και νομίζω ότι αξιολογεί τα παιχνίδια πολύ καλά. Θα ετοιμάσει τον Ηρακλή όπως πρέπει για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος”.

 

Σχετικά Άρθρα

Περόνε: “Αν με θέλουν, έρχομαι να παίξω στον Ηρακλή και με… ένα πόδι!”

Ποδόσφαιρο

Ακριτόπουλος: “Ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους μας – Είμαστε υπηρέτες του”

Ποδόσφαιρο

Back to Top