Συνάντηση Κοντονή-Σούπερ Λιγκ την Παρασκευή

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Στράτος μετέβη στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή με τις δύο πλευρές να κανονίζουν συνάντηση για το απόγευμα της Παρασκευής στο Υπουργείο.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Σταύρος Κοντονής και Σούπερ Λιγκ θα τα πουν από κοντά το απόγευμα της Παρασκευής (17:00) ώστε να βρεθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο κι έχει αναγκάσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού να αναβάλλει το πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Στράτος βρέθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ζητώντας εκ μέρους του συνεταιρισμού την συνάντηση με το αίτημα να γίνεται δεκτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος τον επισκέφθηκε για να τον ενημερώσει για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και να του υποβάλλει το αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League να συναντηθούν μαζί του, με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα της Super League έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Κοντονή και η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Υπουργείο.

Αντίστοιχο αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, απεστάλη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top