Πρώτη συγκέντρωση για το Γυναικείο και τις υποδομές (pics)

Την πρώτη συγκέντρωση πραγματοποίησαν χθες τα τμήματα υποδομής του βολεϊκού Ηρακλή…

Ακαδημία, Βόλει, Ηρακλής

Η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων βόλεϊ παγκοραδίσων, κορασίδων, παμπαίδων, παίδων και έφηβων πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Πρόδρομος Καλαϊτζίδης υποδέχτηκε και καλωσόρισε τα τμήματα στα γραφεία στο Κατσάνειο γήπεδο.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλής λέγοντας, «Να ευχηθώ να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, να είμαστε όλοι υγιείς χωρίς τραυματισμούς και φέτος να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και γιατί όχι να κατορθώσουμε να πάρουμε κάποιο τίτλο. Θέλω να είστε όλοι μια παρέα, να υπάρχει πειθαρχία, σεβασμός μεταξύ σας αλλά και προς τους προπονητές σας».

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες των προπονητών αντίστοιχα στο κάθε τμήμα, με την σειρά τους καλωσόρισαν κι αυτοί τους αθλητές και έδωσαν τις οδηγίες τους για την νέα χρόνια.

Η βραδιά τελείωσε με την παρουσίαση της γυναικείας ομάδας. Σε φανερά έντονη διάθεση και γεμάτες φιλοδοξίες εμφανιστήκαν οι παίκτριες.

Η αρχηγός της ομάδας Νατάσα Καλαϊτζίδου χαρακτηριστικά είπε, «Θέλω να πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα εξελίχθη καλά, αρκεί να τα δώσουμε όλα, με κάποια κορίτσια γνωριζόμαστε ήδη, με τις νέες κοπέλες θα γνωριστούμε κατά την διάρκεια των προπονήσεων. Πιστεύω ότι όλες άμα δώσουμε το εκατό τις εκατό και προσπαθήσουμε, θα έχουμε το ανάλογο αποτέλεσμα. Ο στόχος πάντα στο Ηρακλή ήταν υψηλός αυτό έχουμε και φέτος, δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για το αν θα ανέβει η ομάδα, ελπίζω να κάνουμε μια καλή χρονιά και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε στο τέλος. Ο Ηρακλής είναι πάνω απ’ όλα, είναι οικογένεια, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου».

Στην συνέχεια ακολούθησε η ομιλία της Άννας Δάρδα αναφέροντας, «Θέλω να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, προσωπικά θα βάλω τα δυνατά μου και ότι καταφέρω, γιατί το βόλεϊ το βλέπω πιο σοβαρά. Θέλω να ανέβουμε Α1 έχω στόχο για ψηλά και πρέπει να βάλουμε όλες τα δυνατά μας, να βοηθάει η μια την άλλη και όσο δενόμαστε μεταξύ μας τόσο καλυτέρα. Ο Ηρακλής είναι ένα σημαντικό κομμάτι, τον θεωρώ οικογένεια μου γιατί όλοι με αγκάλιασαν, με υποστηρίζουν και πιστεύουν σε έμενα».

Τέλος τον λόγο πήρε η Γιώτα Δαμιανίδου λέγοντας, «Πρώτα θέλω ομαδικά να δώσουμε ότι μπορούμε μέσα στο γήπεδο, γιατί πιστεύω με τους συνεργάτες και τον προπονητή που έχουμε μπορούμε να δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, και από εκεί και περά σε ατομικό επίπεδο θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Πρέπει να έρθουμε πιο κοντά στις νέες παίκτριες να τις γνωρίσουμε, έτσι ώστε κι αυτές να ανοιχτούν και να νιώσουν πιο άνετα μαζί μας και μέρα με την μέρα θα δεθούμε και θα έχουμε ένα καλό κλίμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top