Ξέραμε ότι η Μίκρα δεν έχει καθρέφτες

Ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος κάνει «σεφτέ» στη BlueArena με… ασιστ από την Μίκρα.

Απόψεις

Πώς λένε συνήθως οι ποδοσφαιριστές που πρωτοεμφανίζονται σε μια ομάδα με γκολ; «Ιδανικό ντεμπούτο»; Κάπως έτσι. Τέτοια… ασιστ από τον πάνω όροφο της Μίκρας ήταν αδιανότητο να μην την εκμεταλλευτώ και συγγνώμη για το πρώτο ενικό.

Η αλήθεια είναι πως όσες φορές πήγαμε όλοι οι συνάδελφοι στη Μίκρα και τελευταία χρονικά στην κατάληψη των οπαδών στα γραφεία, καθρέφτη δεν είδαμε. Προφανώς δεν κοιτάχτηκε ο συντάκτης της ανακοίνωσης της ΠΑΕ, αλλά και οι υπαγορεύοντες τον εαυτό τους.

Η θριαμβολογία της ΠΑΕ Ηρακλής για το γεγονός πως έλυσε ένα πρόβλημα που δημιούργησε η ίδια προ μηνών και είχε αφήσει στο έλεός του, αποτελεί μάλλον κάτι που περισσότερο προκαλεί ένα συναίσθημα μεταξύ γέλιου και οργής.

Και αιτία γι’ αυτό το συναίσθημα δεν αποτελεί φυσικά ο χαρακτηρισμός παπαγαλάκια που ίσως απευθύνεται σ’ όλους τους συναδέλφους (ή έστω στους περισσότερους), αλλά το ποιος μπαίνει σ’ αυτή τη θέση και πανηγυρίζει με έπαρση για τις ενημερότητες που πήρε στις 26 Αυγούστου!

Ο Καγιούλης μετά την συνάντηση με τους φορείς στην Μίκρα είχε πει ότι θα λύσει το θέμα από την Τρίτη μετά τον Δεκαπενταύγουστο (αλλά μετά απορούσε πως έχει προκύψει αυτή η Τρίτη). Δεν αντιλήφθηκαν πως αν δεν υπήρχε η αναβολή του Πρωταθλήματος, θα έστελναν τον Ηρακλή στην πρεμιέρα με 13-14 ποδοσφαιριστές. Βέβαια ο Καγιούλης έλεγε σ’ εκείνη τη συνάντηση πως… δεν πειράζει να κατέβει έτσι η ομάδα για ένα ή δύο παιχνίδια…

Πανηγυρίζουν και λένε με καμάρι πως δουλεύουν «άοκνα». Θυμηθείτε πως υπήρξε στη Μίκρα μέρα στην οποία η ομάδα σε διπλή προπόνηση ήταν κυριολεκτικά ολομόναχη (εκτός της πρωινής που βρέθηκαν και 3 υπάλληλοι στα γραφεία αλλά μετά σχόλασαν).

Δουλεύουν «άοκνα» στην Μίκρα αυτοί που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ο Καγιούλης με τον Κωστάκη. Δουλεύουν «άοκνα» στην Μίκρα αυτοί που παρ’ ότι (θα πρέπει να νιώθουν πως) έχουν την τιμή να λένε πως κάποτε ήταν μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, αλλά… πετάγονταν μέχρι την Τσεχία για να ολοκληρώσουν μεταγραφή ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας.

Αρνούνται την «οικονομική ασφυξία» αυτοί που αν δεν έρχονταν τα χρήματα της μεταγραφής του Βέλλιου (που τελικώς ολοένα και περισσότεροι κάνουν τον σταυρό τους που πήγαν στην Εφορία κι όχι αλλού) ακόμα θα δούλευαν «άοκνα» για να εκπληρώσουν υποχρεώσεις.

Αρνούνται την «οικονομική ασφυξία» αυτοί που οδήγησαν τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του να δίνουν τελεσίγραφο αποχώρησης αν δεν πληρωθούν κάποια χρήματα απ’ όσα τους οφείλονται.

Αρνούνται την «οικονομική ασφυξία» αυτοί που απαντούν στους ποδοσφαιριστές (που τους ψάχνουν με το κυάλι στην Μίκρα) για της πληρωμές: «Από Δευτέρα».

Προσπαθούν να διασπάσουν (με το νου τους) τον ενωμένο και συσπειρωμένο απόλυτα κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ που έχει κρίση κι άποψη για τα όσα έχουν «πετύχει» ως τώρα, καλώντας τον «υγιώς σκεπτόμενο» να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Υγιής ήταν η ανακοίνωση λοιπόν της Αυτόνομης Θύρας 10, γενικώς και ειδικώς. Γενικώς για το πως διαχειρίζεστε (…) την όλη λειτουργία (;) της ομάδας εκεί στην Μίκρα και ειδικώς για την αντιΗρακλειδίστικη, ντροπιαστική ψήφο Παπαθανασάκη στη Super League.

Αυτή την τακτική, με δραστηριοποίηση και ανακοινώσεις τις είδαμε πολλάκις πρόσφατα, αμέσως πριν ή αμέσως μετά από πρωτοβουλίες του κόσμου και ανακοινώσεις των οργανωμένων και δεν έπιασε.

Ανάλογη επιθετικότητα με την ανακοίνωση αυτή, είχε και η αλησμόνητη προ καιρού ραδιοφωνική επίθεση του κ. Νικολαΐδη στους δημοσιογράφους, οι οποίοι μεγαλοποιούν καταστάσεις και κινδυνολογούν επηρεάζοντας τον κόσμο.

Δυστυχώς για εσάς, καθεστώς απόλυτης ηρεμίας στον Ηρακλή με την παρουσία του δίδυμου Παπαθανασάκη-Καγιούλη και των υπολοίπων δεν πρόκειται να υπάρξει.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Back to Top