Αντί για χρήματα, μοίρασαν…υποσχέσεις στους παίκτες

Το…”από Δευτέρα” του Ζαχαρία Μπουγιουκλή στα αποδυτήρια για έναν μισθό στους παίκτες (από τους πολλούς που τους οφείλονται), έγινε “από Δευτέρα” του Δημήτρη Νικολαίδη στα γραφεία…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το περασμένο Σάββατο (20/8) στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο, ο Ζαχαρίας Μπουγιουκλής έκανε την εμφάνισή του στα αποδυτήρια του Ηρακλή και ανάμεσα σε όλα τα “ωραία” που είπε περί…”δημοσιογράφων που κάνουν κακό στην ομάδα, ενώ όλα πάνε καλά”, υποσχέθηκε ότι από την περασμένη Δευτέρα (22/8), θα δινόταν στους ποδοσφαιριστές ένας μισθός από τους πολλούς που τους οφείλονται.

Φτάσαμε Τρίτη, ήρθε και η Τετάρτη, αλλά κανένας μισθός δεν εμφανίστηκε στους λογαριασμούς των παικτών, με αποτέλεσμα σήμερα (24/8) μετά το τέλος της προπόνησης, οι αρχηγοί να βρεθούν στα γραφεία προκειμένου να συζητήσουν για το τι ακριβώς θα γίνει με το θέμα αυτό. Και εκεί, βρήκαν μόνο τον Δημήτρη Νικολαίδη, ο οποίος άγνωστο γιατί, ενώ έχει παραιτηθεί συνεχίζει να κάνει τις βόλτες του και ενδεχομένως, να εκπροσωπεί ακόμη την διοίκηση, αφού εξ’ ονόματος αυτής μίλησε στους παίκτες.

Όταν το θέμα τέθηκε, οι ποδοσφαιριστές φυσικά δεν πληρώθηκαν με χρήματα αλλά με…υποσχέσεις, καθώς όπως ειπώθηκε, το ζήτημα με τον έναν μισθό -από τους πολλούς που τους οφείλονται- θα διευθετηθεί…από Δευτέρα (29/8). Ποια Δευτέρα δεν διευκρινίστηκε βέβαια από τον κ. Νικολαίδη, ο οποίος με βάση το παρελθόν του και τις δηλώσεις που έχουν γράψει ιστορία, δεν αποκλείεται να εννοεί και την Μεγάλη.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top