Αυξάνεται ο αριθμός των διαρκείας – Ενθουσιασμός για τη νέα φανέλα (pic)

Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας αυξάνεται καθημερινά στο τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή!

Βόλει, Ηρακλής

Ο κόσμος δείχνει καθημερινά την αγάπη του στο άθλημα που έφερε πέντε πρωταθλήματα, έξι κύπελλα, τέσσερα σούπερ καπ και πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις στον σύλλογο.

Ο λόγος βέβαια για το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή, που συνεχίζει να εισπράττει την αγάπη του κόσμου, κάτι που φαίνεται και από τη συνεχή αύξηση στον αριθμό των διαρκείας.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, με την αγορά διαρκείας ο κάθε κάτοχος παίρνει τη νέα εμφάνιση της ομάδας με το όνομά του γραμμένο στην “κυανόλευκη” φανέλα του Αυτοκράτορα.

Όπως είναι επόμενο, η ζήτηση είναι τεράστια και η λίστα με τα ονόματα όλο και μεγαλώνει γι’ αυτό και το ΤΑΑ Ηρακλής φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας, πως εντός ολίγων ημερών θα αποσταλούν τα ονόματα στην εταιρία παραγωγής, ώστε να τα τυπώσει πάνω στις νέες εξαιρετικές εμφανίσεις και στη συνέχεια η “κυανόλευκη” φανέλα θα είναι διαθέσιμη για τους κατόχους διαρκείας.

Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Ηρακλή που κοσμεί τα γραφεία στο Κατσάνειο και γέμισε με ενθουσιασμό τους παίκτες του Γιάννη Ορφανού.

volley fanela emfanisi

Σχετικά Άρθρα

Back to Top