Παραιτήθηκε ο Στράτος από τη Super League!

«Βόμβα» από τον Γιώργο Στράτο, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Super League, επειδή ένα μέλος (Ολυμπιακός) ήρε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

O Γιώργος Στράτος σε δήλωσή του διευκρινίζει πως αυτή του η απόφαση πάρθηκε έπειτα από την εμπιστοσύνη που ήρε ένα μέλος προς το πρόσωπό του, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποιο είναι αυτό.

Λίγα λεπτά μετά την παραίτησή του, ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, αποκάλυψε πως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που ήρε για λογαριασμό της ομάδας του την εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της Super League.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Γιώργου Στράτου:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top