Τι θα γίνει αν δεν εκδοθούν οι ενημερότητες

Αυτές είναι οι επιπτώσεις του Ηρακλή σε περίπτωση που δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τις ενημερότητες…

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε οριακό σημείο εν’ όψει της πρεμιέρας. Σε ένα τεντωμένο σκοινί το οποίο δε θέλει και πολύ για να κοπεί.

Ο Νίκος Καγιούλης είχε υποσχεθεί πως μέχρι χθες θα είχαν γίνει ρυθμίσεις σε ΙΚΑ και Εφορία για να εκδοθούν οι ενημερότητες. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, σχεδόν 80 ώρες πριν την… σέντρα στην Σούπερ Λιγκ (ακόμη δεν υπάρχει ανακοίνωση αναβολής).

Ας δούμε όμως ποιες θα είναι οι επιπτώσεις σε περίπτωση που η ΠΑΕ δεν εξασφαλίσει ενημερότητες:

-Πρώτο και κυριότερο είναι πως ο Νίκος Παπαδόπουλος δε θα έχει ούτε 18άδα στο παιχνίδι με την Ξάνθη κι αυτό γιατί πέρα από τα νέα αποκτήματα (Αγγελόπουλος, Ρούσσος, Ρότας, Γιούδας, Μπαρέττας), δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Μοντέιρο, μιας και ο Πορτογάλος παρέμεινε ως μεταγραφή μετά την επική… γκάφα της ΠΑΕ. Ο Περόνε έχει δικαίωμα συμμετοχής, μιας και ως ανανέωση δεν εκδίδεται νέο δελτίο.

-Εισιτήρια για το παιχνίδι με την Ξάνθη μπορούν να εκδοθούν από την ΠΑΕ Ηρακλής, μιας και ισχύει το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Κάποια στιγμή είναι βέβαιο ότι θα ζητηθούν ενημερότητες, αλλά τουλάχιστον για την πρεμιέρα εισιτήρια θα υπάρχουν κανονικά. Οπότε κίνδυνος να διεξαχθεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών (δεν επιτρέπεται να γίνονται επίσημοι αγώνες με ανοιχτές θύρες), δεν υπάρχει.

-Τρίτο και τελευταίο, είναι πως η ΠΑΕ Ηρακλής οφείλει περίπου 30.000 ευρώ στην ΕΠΟ, αλλά ούτε και αυτό το χρέος μπορεί να μπλοκάρει τη συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top