“Κάθισαν” πάνω στην αναβολή και πήγαν…διακοπές!

Το Σάββατο (13/8) μετά το φιλικό ο Νίκος Παπαδόπουλος “φώναζε”, η διοίκηση όμως ήταν ήδη σε…διακοπές!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το μέγεθος της παράνοιας που έχει “χτυπήσει” φέτος τον Ηρακλή, τελειωμό δεν έχει. Ενώ σήμερα, Τρίτη (16/8), άπαντες, όλα τα στελέχη και δη ο Νίκος Καγιούλης που μόλις την περασμένη Τετάρτη ανέλαβε το μάνατζμεντ και έδωσε υπόσχεση ενώπιον οπαδών, βετεράνων και λοιπών φορέων του Ηρακλή, θα έπρεπε να “τρέχουν” για να εξασφαλίσουν τις ενημερότητες, αντ’ αυτού βολεύτηκαν με τις φήμες περί…αναβολής του πρωταθλήματος και ο ένας είναι στην Αθήνα, ο άλλος στην Γερμανία κι ο τρίτος πιθανότατα συνεχίζει να κάνει τα μπάνια του ανενόχλητος. Κοινώς, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ο κόσμος αγωνιά για τις ενημερότητες, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει σταματήσει να “κραυγάζει” για μεταγραφές που πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε να αποκτήσει, ένα…κάποιο βάθος η ομάδα, μήπως και καλυφθούν κάποια κενά από τις γκάφες που οι ίδιοι διοικητικοί (τρομάρα τους) παράγοντες δημιούργησαν και τα στελέχη της “ανύπαρκτης” διοίκησης του Ηρακλή, παίρνουν “ανάσες” ξεκούρασης, από την ομολογουμένως πολύ…βαριά εργασία που ξεκίνησαν εδώ και κάποιες μέρες.

Σήμερα Τρίτη (16/8) κανένα ζήτημα για καμιά ενημερότητα δεν διευθετήθηκε. Τα 175.000 ευρώ που απαιτούνται για να παίξει ο Ηρακλής έστω με αυτό το ρόστερ που έχει τώρα, ακόμη αναζητούνται. Το ίδιο και ο Καγιούλης που δεν βρέθηκε στο τηλέφωνο. Προφανώς, αυτός ο διοικητικός συμφερτός, έχει “καθίσει” πάνω στην έντονη φημολογία περί αναβολής του πρωταθλήματος και αποφάσισε να παρατείνει τις διακοπές του…Μέχρι στιγμής όμως, καμιά ανακοίνωση δεν έχει βγει από την πλευρά του υπουργείου και καμιά αναβολή δεν έχει αποφασιστεί. Οπότε ο Ηρακλής εξακολουθεί να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Ίσως μέχρι αύριο, ίσως μεθαύριο, ποιος ξέρει;

Τι κι αν το περασμένο Σάββατο (13/8), η ομάδα δέχονταν τέσσερα γκολ από την ΑΕΚ και ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαζε κραυγές αγωνίας για μεταγραφές; Σήμερα (16/8) στη Μίκρα, δεν ήταν ούτε ο γενικός αρχηγός (ο οποίος μάθαμε ότι έχει και παράπονα από την σκληρή κριτική που του ασκεί η BlueArena), ούτε ο τεχνικός διευθυντής, αλλά ούτε και στέλεχος της διοίκησης. Ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος. Μόνος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, μερικοί εκ των οποίων δεν έφυγαν για διακοπές όπως ο Καγιούλης το τριήμερο και άλλους δυο τρεις υπαλλήλους που πήγαν μεν σήμερα στη δουλειά, αλλά δεν είχαν αντικείμενο εργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top