Άλλαξε ο Μανολιός…

Ο Δημήτρης Βλάχος αμφισβητεί την αλλαγή στο διοικητικό τοπίο της ΠΑΕ Ηρακλής και κρίνει τον Καγιούλη.

Από την πρώτη στιγμή εξέφρασα τις αμφιβολίες μου για την εγκυρότητα της είδησης που διοχετεύτηκε από την ΠΑΕ Ηρακλής περί αλλαγής στο διοικητικό καθεστώς της κυανόλευκης εταιρίας. Πολύ απλά, θεωρώ ότι ο Καγιούλης είναι ένας άνθρωπος που ήρθε για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε ο Παπαθανασάκης, αλλά δεν μπορεί να ολοκληρώσει, μιας και ούτε μεταμφιεσμένων δεν μπορεί να εμφανιστεί στην Μίκρα. Άλλαξαν δηλαδή τα πρόσωπα, ίσως αλλάξει και ο τρόπος αντιμετώπισης ορισμένων θεμάτων, αλλά η κατάσταση θα παραμείνει η ίδια.

Μακάρι να με διαψεύσει ο Καγιούλης. Θα είμαι ο πρώτος που θα το γράψω, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως απογοητευτικά. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, έχει ξεκάθαρα… οσμή Παπαθανασάκη με την παρουσία του Χάρη Κωστάκη, ο οποίος είναι κολλητός του Καναδού. Η υπόθεση με τις ενημερότητες, απλά «ξεγυμνώνουν» τον Καγιούλη. Αν είχε την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει την ΠΑΕ, το πρώτο πράγμα που θα έκανε μόλις -όπως λέει- πήρε την υπογραφή στο έγγραφο παραχώρησης του μάνατζμεντ (μόνο αν το δω με τα μάτια μου θα πειστώ ότι υπάρχει τέτοιο έγγραφο), ήταν να κάνει ρυθμίσεις σε ΙΚΑ και Εφορία και να πάρει τις ενημερότητες.

Παίρνεις τις ενημερότητες, τις παρουσιάζεις σε αυτούς που συνάντησες την περασμένη εβδομάδα και μετά μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά. Θέλω να πιστεύω ότι οι ενημερότητες θα εκδοθούν και θα βγουν τα δελτιά των νέων παικτών. Και μόνο όμως που συζητάμε τόσες ημέρες για το εάν υπάρχουν ή όχι 170.000 ευρώ, καταδεικνύει το πόσο λίγος είναι για τον Ηρακλή ο Καγιούλης. Λίγος, τουλάχιστον για τη θέση του εν δυνάμει ιδιοκτήτη.

Υ.Γ. Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι παραιτήθηκε ο Ιορδάνης Στράντζαλης. Λίγο αργά δεν κατάλαβε ότι ο ρόλος του εκεί ήταν διακοσμητικός; Η ιστορία όμως έγραψε ότι τόσο αυτός, όσο και ο Νικολαΐδης αποτέλεσαν τα τελευταία στηρίγματα του Καναδού από την Θεσσαλονίκη.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top