Τον ανακάλυψε ο Παπαδόπουλος, τον «καπάρωσε» η Σεβίλλη

Άλλο ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα με θύτη τον Σπύρο Παπαθανασάκη και θύμα τον Ηρακλή.

Διάφορα, Ροπαλιές

Θυμάστε τον Γκιόργκι Αμπουρτζάνια; Τον 21χρονο Γεωργιανό μέσο που είχε κλέψει την καρδιά του Νίκου Παπαδόπουλου με τις εμφανίσεις του στην Ανόρθωση; Πριν από λίγα 24ωρα, η Σεβίλλη έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 1.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της!

Το στόρι της υπόθεσης είναι χαρακτηριστικό του τρόπου που λειτουργεί ο Ηρακλής από την στιγμή που εξωθήθηκε σε παραίτηση ο Παύλος Μυροφορίδης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε τσεκάρει τον Αμπουρτζάνια σε αρκετά παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος και έβαζε το χέρι του στην φωτιά ότι αυτό το παιδί και θα πάρει φανέλα βασικού στο Ηρακλή, παρά το νεαρό της ηλικίας του και θα φέρει χρήματα στον σύλλογο.

Με δικές του κινήσεις, οι κυανόλευκοι είχαν αποσπάσει την θετική απάντηση του Γεωργιανού, ο οποίος μπορούσε το περασμένο καλοκαίρι να έρθει ως ελεύθερος, μιας και υπήρχε πρόβλημα με το συμβόλαιο που είχε με την Ανόρθωση.

Ο Παπαθανασάκης όμως που έκανε την δική του… έρευνα, μέσω προφανώς του διαδικτύου, έκρινε ότι δεν αξίζει να επενδύσει ο Ηρακλής περίπου 80.000 ευρώ (τόσο θα κόστιζε ο παίκτης) στον Αμπουρτζάνια. Η εξέλιξη των πραγμάτων δυστυχώς δικαίωσε τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Τον Ιανουάριο ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με την Ταραγόνα και σε έξι μήνες η Σεβίλλη τον έκανε δικό της, προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Όσο για την Ταραγόνα; Μέσα σε έξι μήνες, έβγαλε καθαρό κέρδος πάνω από 1.000.000 ευρώ, ενώ η Ανόρθωση θα καρπωθεί το 15% της μεταγραφής.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top