Νέα συνάντηση φορέων, σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την ΠΑΕ

Φορείς, παράγοντες και βετεράνοι όρισαν τους δύο άξονες τις δράσεις τους και ετοιμάζουν κινήσεις για την παύση ενασχόλησης του Παπαθανασάκη με την καθημερινότητα της ΠΑΕ

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την περασμένη Δευτέρα (18/7) στην αίθουσα τροπαίων του Κατσάνειου πραγματοποιήθηκε συνάντηση φορέων, παραγόντων και βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή με σκοπό να αναζητηθεί μια λύση στο διοικητικό πρόβλημα που παρουσιάζει η ΠΑΕ, από την στιγμή που ο Σπύρος Παπαθανασάκης και οι λιγοστοί συνεργάτες που του έχουν απομείνει, αδυνατεί να ανταποκριθεί, ακόμη και στις πιο απλές υποχρεώσεις της ομάδας.

Χθες (20/8) μεταξύ των φορέων, των παραγόντων και των βετεράνων έγινε δεύτερη κλειστή συνάντηση που ήταν πιο συγκεκριμένη, καθώς ορίστηκαν οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν για να αλλάξει το διοικητικό τοπίο στη Μίκρα. Ο πρώτος άξονας λοιπόν, αφορά την δημιουργία ισχυρής επιτροπής από ανθρώπους του Ηρακλή, η οποία θα κάνει τις κινήσεις εκείνες που χρειάζονται (νομικές και μη) ώστε να πάψει ο Σπύρος Παπαθανασάκης να ασχολείται με την καθημερινότητα της ΠΑΕ, καθώς έχει αποδειχτεί επικίνδυνος στους χειρισμούς σοβαρών υποθέσεων, με τελευταία αυτή του Μπουκουβάλα. Η επιτροπή αυτή αναμένεται να συσταθεί σύντομα, διότι ο χρόνος πιέζει, ενώ αυτή τη στιγμή αναζητούνται τα τελευταία στελέχη που θα την ισχυροποιήσουν και θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πλάνο.

Ο δεύτερος άξονας της πίεσης που θα ασκηθεί στον Παπαθανασάκη, πιθανότατα από την ίδια επιτροπή, έρχεται μέσω της Πολιτείας, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να ελέγξει τον Καναδό και ουσιαστικά να τον καταστήσει επίσημα ανεπαρκή. Κι αυτό διότι, ο μεγαλομέτοχος κατέχει ένα σημαντικό ποσοστό των μετοχών που αγγίζει το 99%. Σ’ ότι αφορά το κομμάτι της σύστασης της επιτροπής, αλλά και τις επαφές με την Πολιτεία αναμένονται εξελίξεις και ανακοινώσεις άμεσα.

 

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top