Επιστρέφει ο αρχηγός!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης βρέθηκε η χρυσή τομή στις συζητήσεις του Μιχάλη Μπουκουβάλα με τους διοικούντες της ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τι και αν βρέθηκε μισό βήμα από την πόρτα της εξόδου; Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας θα συνεχίζει να φορά την κυανόλευκη φανέλα, μιας και βρέθηκε η χρυσή τομή στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα τοποθετηθούν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποσύρει την προσφυγή και θα τεθεί άμεσα στην διάθεσή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Πρόκειται ίσως για την πιο ευχάριστη είδηση των τελευταίων 2-3 μηνών για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, μιας και -έστω στις καθυστερήσεις- αποτρέπεται ένα “έγκλημα”. Διότι μόνο ως ποδοσφαιρικό έγκλημα θα μπορούμε να χαρακτηριστεί η απώλεια ενός διεθνή παίκτη για μία οφειλή 70.000 ευρώ.

Εφόσον όλα τελειώσουν ομαλά (βάλει δηλαδή η ΠΑΕ τα χρήματα που συμφώνησε χθες το βράδυ), διαψεύδεται οικτρά και ο στενός συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη, Δημήτρης Νικολαΐδης, που δήλωσε ότι η καρδιά του “Μπούκου” άλλαξε και άλλες τόσες ανοησίες.

Ο Μπουκουβάλας ήθελε να μείνει και γι’ αυτό απέρριψε προτάσεις με πολύ καλύτερα χρήματα από συλλόγους που παρείχαν και την εγγύηση για καταβολή των δόσεων στις συμφωνημένες ημερομηνίες.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top