Επιστρέφει ο αρχηγός!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης βρέθηκε η χρυσή τομή στις συζητήσεις του Μιχάλη Μπουκουβάλα με τους διοικούντες της ΠΑΕ.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Τι και αν βρέθηκε μισό βήμα από την πόρτα της εξόδου; Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας θα συνεχίζει να φορά την κυανόλευκη φανέλα, μιας και βρέθηκε η χρυσή τομή στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα τοποθετηθούν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποσύρει την προσφυγή και θα τεθεί άμεσα στην διάθεσή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Πρόκειται ίσως για την πιο ευχάριστη είδηση των τελευταίων 2-3 μηνών για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, μιας και -έστω στις καθυστερήσεις- αποτρέπεται ένα “έγκλημα”. Διότι μόνο ως ποδοσφαιρικό έγκλημα θα μπορούμε να χαρακτηριστεί η απώλεια ενός διεθνή παίκτη για μία οφειλή 70.000 ευρώ.

Εφόσον όλα τελειώσουν ομαλά (βάλει δηλαδή η ΠΑΕ τα χρήματα που συμφώνησε χθες το βράδυ), διαψεύδεται οικτρά και ο στενός συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη, Δημήτρης Νικολαΐδης, που δήλωσε ότι η καρδιά του “Μπούκου” άλλαξε και άλλες τόσες ανοησίες.

Ο Μπουκουβάλας ήθελε να μείνει και γι’ αυτό απέρριψε προτάσεις με πολύ καλύτερα χρήματα από συλλόγους που παρείχαν και την εγγύηση για καταβολή των δόσεων στις συμφωνημένες ημερομηνίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top