Έχεις 24 ώρες προθεσμία…

Ούτε σήμερα μπήκαν χρήματα στον λογαριασμό του Μιχάλη Μπουκουβάλα – Μία μέρα έμεινε ακόμη στον Παπαθανασάκη για να τον κρατήσει στη Μίκρα

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Περίπου 24 ώρες προθεσμία έχει ακόμη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης προκειμένου να βάλει χρήματα στον λογαριασμό του Μιχάλη Μπουκουβάλα και ο τελευταίος να συνεχίσει κανονικά την καριέρα του στους “κυανόλευκους”.

Σήμερα, που ήταν μια επίσης καταλυτική ημερομηνία για αίσιο τέλος στην υπόθεση, δεν υπήρξε καμιά κατάθεση στον λογαριασμό του διεθνή δεξιού οπισθοφύλακα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο παρά πέντε για να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί. Μέχρι τότε, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας θα είναι στον αέρα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει εισπράξει ούτε ευρώ!

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει οπωσδήποτε τον “Μπούκου” στο ρόστερ του, οπότε το μπαλάκι εδώ και μέρες είναι στον μεγαλομέτοχο, ο οποίος εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να μας αποδείξει εάν η χθεσινή του ανακοίνωση έχει ίχνος αλήθειας και δεν ήταν απλά άλλη μια…ανακοίνωση – μπαρούφα από την πλευρά του που βγήκε μόνο και μόνο για να φράξει τις εξελίξεις που προέκυψαν από την χθεσινή συνάντηση στο Κατσάνειο.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top