Το μέλλον τους ανήκει!

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους 22 κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ηρακλή στο Πανελλήνιο που διεξήχθη στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου…

Άλλα αθλήματα

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι 22 μικροί μας κολυμβητές και κολυμβήτριες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων ‘Α και Β’ που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου.

Τα μικρά μας ”δελφίνια” αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και μας προσέφεραν τεράστιες συγκινήσεις σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πολλά αγωνίσματα κρίθηκαν στο ”νήμα” κατακτώντας 13 μετάλλια συνολικά (3 χρυσά,1 ασημένιο,9 χάλκινα) σε αυτές τις δύο κατηγορίες και μας έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Ακόμα κατάφεραν να συγκεντρώσουν 174 βαθμούς (αριθμός ρεκόρ για τον σύλλογο μας σε μικρές κατηγορίες) και να ”χτίσουν” γερά θεμέλια για μία ενδεχόμενη κατάκτηση της Γενικής βαθμολογίας των Age Group καθώς ακολουθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων.

Στο κλαμπ των πρωταθλητών Ελλάδος προστέθηκαν άλλοι δύο κολυμβητές μας.Η Πριμεράκη Ελένη που κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στα 100 και 200 πρόσθιο Παγκορασίδων Ά δείχνοντας πρωταγωνίστρια στα πρόσθια ενώ έλαβε και μία 4η θέση στα 50 πρόσθιο και ο Κακαμούκας Αντώνης όπου βγήκε νικητής στα 50 πρόσθιο Παμπαίδων Β’ κερδίζοντας ακόμα δύο 7ες θέσεις στα 100 και 200 πρόσθιο στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιους.

Η Δερμεντζόγλου Γεωργία κολυμπώντας και αυτή για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο στα 50 και 100 πεταλούδα Παγκορασίδων Β’ και έλαβε και την 6η θέση στα 200 πεταλούδα.

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρέθηκε στους αγώνες ο Πίτσος Θανάσης κάνοντας τρία μεγάλα ατομικά ρεκόρ. Αποτέλεσμα αυτού το χάλκινο στα 400 μικτή και 4η και 5η θέση στα 100 πεταλούδα και 400 ελεύθερο Παμπαίδων Β’.

Το χάλκινο μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα 400 ελεύθερο κέρδισε η Βασιλειάδου Κωνσταντίνα σε ένα αγώνισμα που δείχνει πως της ταιριάζει ενώ είχε συμμετοχή σε 2 ακόμα τελικούς παίρνοντας την 5η και 6η θέση στα 200 και 800 ελεύθερο αντίστοιχα.

Τρεις τελικούς είχαμε για τον Καναρόπουλο Νίκο στην κατηγορία των Παμπαίδων Α΄ κατακτώντας την 4η ,5η και 6η θέση στα 100,50, και 200 πεταλούδα αντίστοιχα με πάρα πολύ καλούς χρόνους.

Την είσοδο του σε δύο τελικούς στις μικτές των Παμπαίδων Α’ κατάφερε και ο Παπαγεωργίου Γιώργος κερδίζοντας την 4η και 7η θέση στα 200 και 400 με σπουδαία ατομικά ρεκόρ.

Έκτος κατετάγη ο Συμεντεριάδης Σπύρος στα 100 πεταλούδα Παμπαίδων Β’ ενώ στάθηκε άτυχος στα 50 πεταλόυδα όπου έχασε σε μπαράζ την είσοδο του στον τελικό.

Τελικό είχαμε και από την Πηλιανίδου Ξένια στα 100 ελεύθερο Παγκορασίδων Α’ όπου κατετάγη 8η.

Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να κάνουμε και για τις σκυταλοδρομίες καθώς κατέκτησαν σχεδόν τα μισά μετάλλια (6 χάλκινα συνολικά).

Οι Παγκορασίδες Α’ επιβεβαίωσαν πως αποτελούν μια υπολογίσιμη δύναμη στην Ελλάδα κατακτώντας 3 χάλκινα στα 4χ100 και 4χ200 ελεύθερο και 4χ100 μικτή.

Σε αυτές συμμετείχαν :

4χ100 ελεύθερο : Γιαννακούρου Στέλλα, Ραυτοπούλου Σοφία, Πηλιανίδου Ξένια, Βασιλειάδου Κωνσταντίνα.

4χ200 ελεύθερο : Γιαννακούρου Στέλλα, Ραυτοπούλου Σοφία, Πριμεράκη Ελένη, Βασιλειάδου Κωνσταντίνα.

4χ100 μικτή : Βασιλειάδου Κωνσταντίνα, Πριμεράκη Ελένη, Γιαννακούρου Στέλλα, Πηλιανίδου Ξένια.

Οι Παμπαίδες Β’ δείχνοντας μεγάλη ψυχή και πάθος κατάφεραν να κερδίσουν και αυτοί 3 χάλκινα μετάλλια στις τρεις σκυταλοδρομίες που συμμετείχαν.

Οι συνθέσεις ήταν :

4χ100 και 4χ200 ελεύθερο : Ναβοζίδης Ταξιάρχης, Κρεμμύδας Θανάσης, Κακαμούκας Αντώνης , Πίτσος Θανάσης.

4χ100 μικτή :  Κρεμμύδας Θανάσης, Κακαμούκας Αντώνης , Συμεντεριάδης Σπύρος, Πίτσος Θανάσης.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εκτός των τελικών και των μεταλλίων μεγάλο και σπουδαίο ρόλο παίζει και συμμετοχή. Για την ομάδα μας συμμετείχαν ακόμα οι : Αβραμίδου Άννα, Μήτσιας Ανδρέας, Μαριόγλου Μυρτώ, Λούρη Ηλέκτρα, Μανώλη Αντα, Πάτσιου Μαρία, Σιώμου Μάγια, Ζηντιρίδης Παύλος, Παπχιάνος Παναγιώτης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά…Προπονητές,φυσιοθεραπευτής και διοίκηση σας ευχαριστούνε για τις στιγμές που μας χαρίσατε το τριήμερο αυτό.

Τώρα την σκυτάλη παίρνουν οι μεγαλύτεροι με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης όπου ελπίζουμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές με πέρυσι…

Ραντεβού σε μια εβδομάδα…

Πηγή: iraklis-swimm.gr

Back to Top