Υποχρέωσή σου να τους κρατήσεις!

Μετά από τόσες καταστροφικές κινήσεις το ελάχιστο που απέμεινε να κάνεις είναι να τους κρατήσεις στην ομάδα!

Κάθε ημέρα όλα κυλάνε στους ίδιους ρυθμούς για την “κυανόλευκη” ΠΑΕ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παίκτες στα… βάσανα των προπονήσεων και η διοίκηση Παπαθανασάκη στην ανυπαρξία.

Από το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 μέχρι σήμερα οι θετικές κινήσεις της ΠΑΕ Ηρακλής ήταν ελάχιστες. Η ανανέωση του Εμάνουελ Περόνε παρά το γεγονός ότι ο Καναδός τον είχε “τελειώσει”, η μεταγραφή του 21χρονου Παύλου Λάσκαρη, αλλά και το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Αυτά.

Ας μην αρχίζουμε να αναλύουμε τα αρνητικά της διοίκησης Παπαθανασάκη γιατί θα ξημερώσουμε, ωστόσο υπάρχει και ένα ζήτημα στο οποίο είναι υποχρέωσή του να ανταποκριθεί μετά τα όσα καταστροφικά έκανε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος βέβαια γίνεται για την παραμονή των Μπουκουβάλα, Χουάντερσον, Λεοζίνιο και Μοντέιρο. Το ρόστερ πρέπει να μείνει όπως είναι ώστε η ομάδα να καταφέρει να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά και για να γίνει αυτό πρέπει η παραπάνω “τετράδα” να είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Είναι το ελάχιστο που απέμεινε να κάνεις μετά τα όσα -αρνητικά- κατάφερες μέσα σε λίγους μήνες. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν κάνει τεράστια υπομονή, η οποία έχει υπερβεί τα όριά της, θέλουν να μείνουν στην ομάδα, κάτι το οποίο τονίζουν συνέχεια, αλλά πρέπει να υπάρξει και η απαραίτητη επικοινωνία μεταξύ των παικτών και του μεγαλομετόχου, η οποία επικοινωνία δεν υπάρχει.

Είναι υποχρέωσή σου λοιπόν Σπύρο Παπαθανασάκη να τους κρατήσεις!

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top