«Πρέπει να βρεθεί μια λύση»

Οι δηλώσεις του Φάνη Τουτζιάρη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φάνης Τουτζιάρης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα είναι σε κάποιο πόστο του χρόνου: «Ο Παπαθανασάκης αποφάσισε να πάρει τους δικούς του ανθρώπους και δεν θα είμαι σε κάποιο πόστο. Εξάλλου αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος».

Για τον Παπαναθανασάκη: «Δεν μιλήσαμε για το αν θα είμαι μαζί του, δεν υπήρχε κάποια επικοινωνία. Φαίνεται να θέλει να τρέξει την ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει. Ίσως να μην έχει τη δυνατότητα να το κάνει, μπορεί να το σκέφτεται αλλιώς. Από τη στιγμή που θέλει να λειτουργήσει την ομάδα πρέπει να κάνει τις ανάλογες κινήσεις. Είναι λογικό αν πάει καλά η ομάδα θα πάει καλά και εκείνος. Αυτή τη στιγμή η ομάδα θα μπορούσε να λειτουργήσει αν υπήρχε κάποια ρευστότητα. Δεν υπάρχει όμως. Έπρεπε να έχει βγει να πει την αλήθεια στον κόσμο, η αλήθεια κόκκαλα τσακίζει. Αν το έκανε δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα από κανέναν».

Για τα μεταγραφικά: «Πρέπει να γεμίσει το ρόστερ του Ηρακλή γιατί με αυτούς τους παίκτες δεν μπορεί να τελειώσεις το πρωτάθλημα. Όταν έχουν φύγει ο Βέλλιος που είναι το βασικό του σέντερ φορ, ο Ρομάνο και ο Καρασαλίδης τότε η ομάδα έχει αποδυναμωθεί.»

Για το πρόβλημα ρευστότητας: «Δεν ξέρω τι περιμένει αλλά δεν υπάρχει ρευστότητα. Ίσως περιμένει κάποια χρήματα αλλά έχει κάνει κακή διαχείριση στην περσινή χρονιά και μπορεί να περιμένει να ρυθμίσει με τα φετινά έσοδα την περσινή τρύπα. Για εμένα όμως θα είναι πολύ αργά».

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top