Στασιμότητα και ανησυχία

“Παγωμένα” τα πάντα ελλείψη ρευστού…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Καμία εξέλιξη σε κανένα μέτωπο δεν παρουσιάστηκε ούτε σήμερα, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, να δείχνει ανήμπορος να δώσει και την παραμικρή λύση στα δεκάδες προβλήματα του Ηρακλή.

Οι “κυανόλευκοι” μπορεί να έχουν έρθει σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες, ωστόσο όσο η ομάδα δεν έχει ενημερότητα δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία προσθήκη, ενώ βέβαια για να υπάρξουν και συμφωνίες χρειάζονται χρήματα, τα οποία κατά πως φαίνεται δε διαθέτει ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα η ομάδα παραμένει χωρίς υπεύθυνο επικοινωνίας, ενώ κανείς δε γνωρίζει το τι θα γίνει με την προετοιμασία, αν και όλα συγκλίνουν πως αυτή θα γίνει στην Ολλανδία (σ.σ. άγνωστο το πως).

Στο μέτωπο των προσφυγών, τη Δευτέρα θα εκδικαστούν και οι τελευταίες κάτι που σημαίνει πως άμεσα θα πρέπει ο Ηρακλής να πληρώσει χρήματα στους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν τα οποία επίσης δεν υπάρχουν.

Μοναδική (προσωρινή) σωτηρία είναι τα χρήματα του Βέλλιου, ωστόσο και αυτά είναι ένα ερωτηματικό το που θα καταλήξουν από τη στιγμή που οι λογαριασμοί της ΠΑΕ είναι μπλοκαρισμένοι…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top