«Εκοψε γέφυρες» με τους πάντες ο Παπαθανασάκης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδιωξε από το πλευρό του όσους είχαν την δυνατότητα να βοηθήσουν έμπρακτα, να ασχοληθούν καθημερινά με τα ζητήματα του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ηταν αναμενόμενο πως θα εμφανίζονταν άνθρωποι για τον Ηρακλή, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι να παλέψουν με τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Όχι για τον ίδιο το μεγαλομέτοχο, αλλά για τον Ηρακλή, παρ’ ότι έμμεσα φυσικά θα έβγαινε «κερδισμένος» και ο ίδιος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ «έκοψε γέφυρες» προς όλους ανεξαιρέτως, ουσιαστικά «διώχνοντάς» τους. Ανθρώπους (Αντωνέλης, Τουτζιάρης, Υψηλάντης, όλους μαζί δίχως διαχωρισμούς) που είχαν την δυνατότητα να βοηθήσουν έμπρακτα, να ασχοληθούν καθημερινά με τα ζητήματα της ομάδας, να διαχειριστούν καταστάσεις, να συσπειρώσουν τον κόσμο.

Αντίθετα ο Παπαθανασάκης παραμένοντας ο ίδιος στην Αθήνα, έχει αφήσει εικόνα έντονης λειψανδρίας στην Μίκρα κι έχει εντείνει την οργή και τις αντιδράσεις του κόσμου. Ο οποίος κόσμος αντιμετωπίζει έτσι την κατάσταση βλέποντας τα δεδομένα κι όχι εξαιτίας των… κακών δημοσιογράφων.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top