“Πονάει” στη μεσαία γραμμή

Όπως προκύπτει από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν βρεθεί ως τώρα στο στόχαστρο του Ηρακλή, ο Νίκος Παπαδόπουλος θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Κάτι τέτοιο δεν είναι παράλογο, αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότερες αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ηρακλή είχαν να κάνουν με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις του κέντρου.

Οι αποχωρήσεις των Ρομάνο, Καρασαλίδη, Πουρτουλίδη, Λάζαρ και Μπουλούτ (ως ακραίο χαφ -εξτρέμ) αποδυνάμωσαν σημαντικά την μεσοεπιθετική, αλλά και τη μεσοαμυντική γραμμή του Ηρακλή, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει εντοπίσει τους αντικαταστάτες τους περιμένοντας από τη διοίκηση να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση τους.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι οι τρεις από τις προσθήκες που θα γίνουν να αφορούν την ενίσχυση της ομάδας στον ευρύτερο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί δηλαδή όπου ο Ηρακλής αποδυναμώθηκε περισσότερο.

Το θετικό πάντως για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι από τον Γενάρη η ομάδα ενίσχυσε τη μεσαία γραμμής της με τους Λεοζίνιο και Μοντέιρο, οι οποίοι συνεχίζουν στον Ηρακλή και θα αγωνιστούν σε αυτόν έχοντας κάνει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Όλα αυτά αφορούν την… ποσοτική αποδυνάμωση του ρόστερ καθώς ποιοτικά το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχθηκε η επιθετική γραμμή της ομάδας, με την παραχώρηση του Βέλλιου, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο ο Ηρακλής θα καλύψει αυτό το κενό.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην άμυνα όπου θα κριθούν πολλά από το αν ο Ηρακλής θα καταφέρει να κρατήσει ή όχι τον Μπουκουβάλα στο δεξί άκρο.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top