“Να λυθούν τα προβλήματα του Ηρακλή”

Για τη δικαστική του διαμάχη με τον Αντώνη Ρέμο, καθώς και την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή μίλησε ο Στέλιος Ηλιάδης.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

O πρώην “κυανόλευκος” μέσος μίλησε στο Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων δήλωσε

Για το ποσό που του οφείλεται από τη θητεία του στον Ηρακλή:

«Μιλάμε για δεδουλευμένα 165 χιλιάδες ευρώ».

 

Για το πώς πήρε την απόφαση να κινηθεί προσωπικά κατά Ρέμου και Τάκη:

«Ήταν οι δύο πρόεδροι του Ηρακλή την εποχή που ήταν στην ομάδα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Όταν η ομάδα υποβιβαστεί σε μη επαγγελματική κατηγορία, τα χρέη ακολουθούν τα φυσικά πρόσωπα».

 

Για το αν έγινε προσπάθεια συμβιβασμού:

«Στην αρχή η δικηγόρος του πρότεινε συμβιβασμό, είχαμε ξεκινήσει συζητήσεις, όμως, δεν προέκυψε κάτι γιατί μετά το αναίρεσε η δικηγόρος και έτσι οδηγηθήκαμε στα δικαστήρια. Δεν μπήκαμε καν σε διαδικασία να μιλήσουμε για ποσά γιατί άλλαξε γνώμη.

 

Για τη σχέση του με το Ρέμο:

«Είχα καλή σχέση με τον Αντώνη Ρέμο. Μέχρι ενός σημείου μιλούσαμε, μέχρι που ξεκίνησε η δικαστική μάχη. Συνήθως όταν μπαίνουν χρήματα στη μέση δυστυχώς οι σχέσεις χαλούν».

 

Για το πόσα χρήματα διεκδικεί από τον Ρέμο:

«Το δικαστήριο είναι αρμόδιο να κρίνει πόσα χρήματα αναλογούν στον Ρέμο και πόσα στον Τάκη. Ο διαχωρισμός θα γίνει τον Φεβρουάριο που θα εκδικαστεί η αγωγή. Πέρασαν 5-6 χρόνια και συνεχώς προέκυπταν λόγοι για αναβολή. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει η ιστορία. Να σταματήσουν οι επ αόριστον αναβολές. Είμαστε στην τελική ευθεία και πιστεύω ό,τι είναι θα γίνει μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο».

 

Για τον Ηρακλή:

«Είναι οξύμωρο που η ομάδα μέσα σε τρία χρόνια δημιούργησε και πάλι χρέη. Είναι άσχημο για την ομάδα, τα στελέχη της και τον κόσμο. Είναι δύσκολα πράγματα αυτά και τα πέρασα. Δεν ξέρω τι λάθη έγιναν και από ποιον. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

 

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον:

«Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης και συζητήσεων για το μέλλον. Υπάρχουν προτάσεις που συζητάμε, όμως, δεν είμαι σε θέση να πω κάτι. Λογικά σύντομα θα έχουμε κάτι».

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top