Πρώτο ραντεβού στις 19:00 στη Μίκρα

Πρώτη προπόνηση του Ηρακλή με τον κόσμο να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, αλλά τον πρόεδρο της – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – να απουσιάζει.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μια ακόμη “πρώτη” προπόνηση με ιδιαιτερότητες περιμένει τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Έπειτα από όσα συνέβησαν στη διάρκεια των περασμένων εβδομάδων οι “κυανόλευκοι” θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, εκεί όπου θα βρεθεί ο κόσμος της ομάδας για να τους χειροκροτήσει, αλλά όχι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Από την πλευρά τους  οι οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι δεν έλειψαν ποτέ από το πλευρό της ομάδας, θα επιδιώξουν με να στείλουν τα δικά τους μηνύματα, με αποδέκτες τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και τον μεγαλομέτοχο των “κυανόλευκων”.

Στόχος της παρουσίας των φίλων της ομάδας είναι να δείξουν στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, ότι – παρά την κόντρα τους με τη διοίκηση- θα βρίσκονται κοντά τους σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα ο “κυανόλευκος” κόσμος θα επιδιώξει να στείλει -για μια ακόμη φορά- στον Σπύρο Παπαθανασάκη, το μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητος και ότι πρέπει να αποχωρήσει άμεσα από τα διοικητικά της ΠΑΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top