Υγεία μέσα στο γήπεδο, κατάντια έξω απ’ αυτό!

Η εικόνα που σχολιάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εικόνα εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων της Μίκρας από το νυν διοικητικό καθεστώς της ΠΑΕ Ηρακλής

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια του Νίκου Παπαδόπουλου να βγάλει μια εικόνα συσπείρωσης και αισιοδοξίας στο αγωνιστικό κομμάτι είναι συγκινιτική και δείχνει το πόσο αγαπάει αυτόν τον σύλλογο ο προπονητής, που μόνος εδώ και μήνες προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, παρά τις διοικητικές τρικλοποδιές που του βάζει το διοικητικό κομμάτι.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μία εικόνα που πολύ δύσκολα μπορούσες να την αποφύγεις με το που έφτανες στη Μίκρα και η οποία έστω και αλληγορικά δείχνει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στο διοικητικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πρόκειται για μια εικόνα στις εγκατάστασεις της Μίκρας, που καταδεικνύει το μέγεθος του διοικητικού προβλήματος, που θα συνεχίσει να διογκώνεται όσο στον προεδρικό θώκο θα παραμένει ο Σπύρος Παπαθανασάκης και οι συνεργάτες του.

Μια εικόνα λοιπόν, χίλιες λέξεις, μια εικόνα που έγινε αμέσως αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή…

13588731_10210276531736346_960554252_o

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top