Γραπτή τοποθέτηση του Χρήστου Αντωνέλη

Η τοποθέτηση του Χρήστου Αντωνέλη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής, Χρήστος Αντωνέλης, με γραπτή τοποθέτηση σχολιάζει τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά:

Αξιότιμοι,

Στην αρχή διαβάζοντας και στην πορεία ακούγοντας τα αποσπάσματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, από την συνέντευξη του νέου Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εύκολα καταλήγει κάποιος με ώριμη σκέψη σε ουσιαστικά συμπεράσματα.

Η ΠΑΕ δε χρειάζεται καμία βοήθεια και ούτε πρόκειται να χρειαστεί.

Τα προβλήματα που εμφανίστηκαν, είχαν ως δημιουργούς δημοσιογράφους και οπαδούς και ως επακόλουθο των «παράξενων» αυτών συμπεριφορών η διοίκηση της ΠΑΕ περιήλθε σε μια δεινή κατάσταση από την οποία δε μπορούσε να βγει.

Όλα έχουν πλέον ρυθμιστεί και ακόμα και για τα δυσκολότερα έχει βρεθεί ή δημιουργηθεί ο κατάλληλος μηχανισμός επίλυσης και έγκαιρου προγραμματισμού.

Ο πρόεδρος  κος Παπαθανασάκης έχει μετακομίσει στην Αθήνα, «παραιτήθηκε»  ο αντιπρόεδρος και ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση ο υπεύθυνος της μη επιτυχημένης  αδειοδότησης.

Επιχειρηματίες με δύναμη, παλαίμαχοι με εμπειρία, στελέχη με γνώσεις και με μοναδικό σκοπό ΟΧΙ να κερδίσουν «χρήμα & δόξα» αλλά να σταθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα τώρα που η ανάγκη είναι μεγάλη, δεν μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω από τον προσωπικό τους χρόνο αφού η διοίκηση δεν είδε κάτι θετικό σε αυτό.

Προσωπικά θα αφήσω τον εγωισμό και παρά όλα αυτά θα στηρίξω τον ΗΡΑΚΛΗ αλλά αυτή τη φορά με τρόπο και σε χρόνο που θα επιλέξω εγώ. Τα τμήματα είναι πολλά, τα αθλήματα που γράφουν ιστορία ακόμα περισσότερα και ο λαός της ιδέας που ακούει στο όνομα ΗΡΑΚΛΗΣ, γεμάτος όνειρα και μεγαλύτερος όλων για να χωρέσει σε μια χώρα.

 

Ελπίζω μόνο ο Νοέμβριος του ’13 να μην έρθει ξανά..

 

Με εκτίμηση

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top