Πως ξεκίνησες και που έφτασες…

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης συμπλήρωσε δύο χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ Ηρακλής…

Ανέλαβε τον Ηρακλή σε μια δύσκολη στιγμή, εκεί που η ομάδα δε μπορούσε να βρει το… φάρμακο της επιστροφής στην Super League.

Πριν δύο χρόνια και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2014, ο Σπύρος Παπαθανασάκης αναλάμβανει και επίσημα την καθοδήγηση της ΠΑΕ Ηρακλής από τον αείμνηστο Θόδωρο Παπαδόπουλο.

Στην πρώτη του μόλις χρονιά ο Καναδός έκανε αυτό που έπρεπε. Έστησε μια δυνατή ομάδα, με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο και δεξί του χέρι τον Παύλο Μυροφορίδη. Η ομάδα ανέβηκε πανηγυρικά στην Super League, αλλά εξασφάλισε και την πολυπόθητη άδεια για την επόμενη χρονιά. Μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες -με την ομάδα να φτάνει μια ανάσα πριν τον τελικό κυπέλλου- με τον Σπύρο Παπαθανασάκη να είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δικαιολογημένα τότε στον κόσμο του Ηρακλή.

Ωστόσο, ερχόμαστε στο σήμερα. Ένα χρόνο αργότερα ο Καναδός από το ζενίθ έχει βρεθεί στο ναδίρ. Δεν έταξε Ευρώπη από την πρώτη χρονιά στην Super League και ο καθένας μας το δέχτηκε όπως είναι λογικό.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κάλυπτε όλη την χρονιά τα φάουλ της διοίκησης του Σπύρου Παπαθανασάκη. Ωστόσο, η μη αδειοδότηση σήμανε συναγερμό για να βγουν στην φόρα τα χρέη και η αδυναμία του Καναδού να βρίσκεται στο τιμόνι της “κυανόλευκης” ΠΑΕ.

Πλέον ο Καναδός είναι ανεπιθύμητος στον κόσμο του Ηρακλή, κάτι που δε φαίνεται να το συγκινεί και ιδιαίτερα οδηγώντας την ομάδα στη διάλυση. Από το ζενίθ το καλοκαίρι του 2015, στο ναδίρ το καλοκαίρι του 2016.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top