“Δυστυχώς δεν βλέπω κάποια λύση”

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτόν, μίλησε ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μεταξύ άλλων ο Λάκης Παπαϊωάννου δήλωσε στον Arena fm, τα εξής:

” Δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχει λύση στον Ηρακλή. Και ότι αυτά που λέγαμε δυστυχώς βγαίνουν. Την πρώτη χρονιά έβαλε κάποια χρήματα και λειτούργησε καλά η ομάδα και χαρήκαμε.

Φέτος ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Να οργανωθεί. Ήταν αναγνωριστική χρονιά να οργανωθείς καλύτερα. Δυστυχώς πήγαμε πολύ πίσω. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δε θα παίζει ο Βέλλιος. Έμεινε ο Περόνε. Δεν μπορούμε να παίξουμε με Περόνε δε μπορεί να βγάλει 90λεπτα. Πέρασαν τα χρόνια. Και εγώ ήμουν καλός παίκτης και ο Χατζηπαναγής , αλλά πέρασαν τα χρόνια. Θα έρθει η ώρα της αλήθειας. Προβληματίζομαι πάρα πολύ, δε βλέπω να γίνεται κάτι, δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Ηρακλή.

Βλέπεις τα παιδιά όπως ο Φάνης ο Τουτζιάρης θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά μη φτάσουμε σε σημείο παρεξήγησης. Υπάρχει η διάθεση να βοηθήσουμε. Ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να βρούμε μια λύση.

Σιχαίνομαι το να βγαίνω φωτογραφίες 36 άτομα μαζί με τον Παπαθανασάκη. Μου είναι συμπαθής, αλλά όταν δεν έρχεσαι να βοηθήσεις την ομάδα; Ξέρει ο κόσμος να κρίνει τον καθένα για την πορεία του εντός και εκτός γηπέδου”

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top