Ρέμος: “Πονάω τον Ηρακλή, εύχομαι να βρει τον δρόμο του”

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τον Ηρακλή και όχι μόνο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Arena fm”:

«Συνεχίζω ακόμη να παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να σταματήσεις να βλέπεις ποδόσφαιρο, ούτε να αλλάξεις ομάδα. Μέσα από όλες αυτές τις κακουχίες που υπάρχουν απλά βγαίνεις πιο σοφός . Μετά από όλες τις δυσκολίες που πέρασα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο κρατώ μόνο ότι βγήκα πιο δυνατός. Εάν ρίξετε όμως μια ματιά σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, εκτός κάποιων εξαιρέσεων, θα καταλάβετε γιατί το άθλημα πήγε τόσο χαμηλά».

Όλα όσα είπε για τον Ηρακλή: «Η εταιρεία ακόμη δεν έχει τελειώσει, εγώ έχω πληρώσει όλες μου τις υποχρεώσεις απέναντι στην πολιτεία, παρ΄όλα αυτά η πολιτεία ακόμα επιτρέπει να είναι πρόσφορο το έδαφος για λαμόγια. Γι αυτό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει να είναι χειρότερο από της Αφρικής. Όλο αυτό που ακούγεται περί εξυγίανσης του ποδοσφαίρου και ακόμη αφήνουν ανθρώπους με τις ιδιότητες των προέδρων είναι τραγικό.

Τον Ηρακλή τον παρακολουθώ, με νοιάζει, με πονάει αλλά ως εκεί. Εύχομαι κάποια στιγμή να βρει ένα λιμάνι αυτή η ομάδα, φτάνει τόσο με όλα όσα έχει τραβήξει. Εύχομαι πραγματικά να αφήσουν κάποιους ανθρώπους να ασχοληθούν με την ομάδα και να της δώσουν την ηρεμία που θέλει ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Όσο κι αν έχω θυμό και πίκρα δεν θα σταματήσω ποτέ να αγαπώ αυτή την ομάδα.

Ο Ηρακλής χρειάζεται σωστούς ανθρώπους για να τον ανεβάσουν όμως πως να έρθουν σε αυτό το ερημωμένο τοπίο όπως είναι την δεδομένη χρονική στιγμή η ΠΑΕ. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο κ. Παπαθανασάκης, δεν τον γνωρίζω και δεν με αφορά αλλά τι να πω; Εγώ θυμάμαι ότι τον Ιούνιο του 2007 είχα αναλάβει με 4 τέσσερις επαγγελματίες παίκτες και 32 προσφυγές. Για τρία χρόνια προσπαθούσαμε να κρατήσουμε και την παλιά την ομάδα, παίζαμε με δύο ομάδες στην πλάτη. Το ζήτημα είναι να βρει επιτέλους αυτή η ομάδα τον δρόμο της, θα χαρώ για αυτό, να δούμε τον Ηρακλή να γίνεται μία αξιόμαχη ομάδα όπως ήτανε. Μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα δόξασε την πόλη και τον λαό της».

Για τις δηλώσεις του Παπαθανασάκη: «Το ψέμα έχει κοντά πόδια, ο καθένας ξέρει τι έχει γίνει. Από κει και πέρα όλοι όσοι έρχονται εναντίον μου κρατώ τις άμυνές μου. Εγώ οφείλω να υπερασπιστώ την τιμή μου και την οικογένειά μου με οποιοδήποτε μέσο. Εύχομαι αυτή η πόλη να εξυγιανθεί όλες οι ομάδες να πάνε καλά, αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι καλύτερα ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει έναν ιδιοκτήτη, τον κ. Σαββίδη, που έχει βάλει πολλά λεφτά. Το ίδιο κάνει και ο κ. Μαρινάκης, αλλά έχει πολύ περισσότερα έσοδα από τον Σαββίδη, γι αυτό και θεωρώ ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει βάλει τα πιο πολλά λεφτά από όλους. Αυτή η πόλη πρέπει να ξαναγίνει φόβητρο για κάθε αντίπαλο είτε από Ελλάδα, είτε από εξωτερικό».

Για το αν θα ξαναπάει στο Καυτανζόγλειο: «Δεν ξέρω αν θα πάω στο Καυτανζόγλειο, διότι είμαι πολύ πληγωμένος».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top