Προσφυγή ο Μπουκουβάλας…

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας κατέθεσε προσφυγή ζητώντας το ποσό των 70.000 ευρώ και την ελευθερία του από τον Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aυτό που όλοι φοβόντουσαν συνέβη χθες, καθώς ο Μιχάλης Μπουκουβάλας, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα όριά του κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, ζητώντας την ελευθερία του και ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, αφού οι “κυανόλευκοι” εκτός απρόοπτου χάνουν τον αρχηγό τους και έναν παίκτη στυλοβάτη των τελευταιών ετών.

Φυσικά, ξεκάθαρη ευθύνη σε αυτό το ζήτημα έχει ο Σπύρος Παπαθανασάκης που αν και συναντήθηκε με τον παίκτη στην Αθήνα, δεν κατάφερε να κάνει το απλό, να του δώσει δηλαδή κάποια χρήματα, προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Μπουκουβάλας, όλο αυτό το διάστημα έδειξε με τις κινήσεις και την υπομονή του, το πόσο θέλει να παραμείνει στην ομάδα, όμως επί της ουσίας το ραντεβού του με τον “Καναδό” αντί να γεφυρώσει το χάσμα που υπήρχε, ουσιαστικά το μεγάλωσε.

Είναι δεδομένο πως στον Ηρακλή θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει άποψη ο παίκτης, αφού δεν είναι δυνατόν οι “κυανόλευκοι” να χάσουν τον αρχηγό του και από την άλλη να τον…δωρίσουν ουσιαστικά σε κάποια άλλη ομάδα, δίχως το παραμικρό αντάλαγμα.

Η σημερινή ημερά θα είναι καθοριστική και μόνο σε περίπτωση που βρεθούν χρήματα, ενδεχομένως να γίνει κάποια αλλαγή στη στάση του παίκτη…

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top