Υπουλα χτυπήματα «πλιάτσικου» από τον Αστέρα στον Ηρακλή!

Μετά τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο Αστέρας Τρίπολης πιέζει δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή προκειμένου να καταλήξουν στην αρκαδική ομάδα!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Metrosport:

Μετά τον Κοσμά Τσιλιανίδη, ο Αστέρας Τρίπολης πιέζει δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή προκειμένου να καταλήξουν στην αρκαδική ομάδα!

Πριν από μέρες η «Μ» θύμισε σε σχετικό ρεπορτάζ το αγωνιστικό «πλιάτσικο» που δέχθηκε ο Ηρακλής τα καλοκαίρια του 2010 και 2011.

Με παίκτες να αποχωρούν με κάθε τρόπο δεχόμενοι πιέσεις και προτάσεις από άλλες ομάδες οι οποίες εκμεταλλευόμενες την (και τότε) διοικητική ανυπαρξία στον Ημίθεο έκαναν… πάρτι αρπάζοντας ότι έκριναν καλύτερο από πλευράς έμψυχου «κυανόλευκου» δυναμικού. Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Κύκλους που κάνει η ζωή. Σε στιγμές αδυναμίας που είχε ο Ηρακλής και στο παρελθόν από την διοικητική ανυπαρξία διοικήσεων που πέρασαν και κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους, η ομάδα έχασε τσάμπα ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Ο Ηρακλής ζει και τώρα deja vu!

Τα «χτυπήματα» της Αρκαδίας

Η κύρια ευθύνη ξεκάθαρα βαραίνει τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Σαφές, αυτονόητο, χιλιουπογραμμισμένο. Αν λειτουργούσε υποτυπωδώς σωστά στον Ηρακλή, αν κάλυπτε τις υποχρεώσεις της ομάδας, αν δεν υπήρχαν οφειλές προς παίκτες, πολύ απλά δεν θα έδινε το δικαίωμα στον καθένα να εκμεταλλεύεται καταστάσεις. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ήταν ο πρώτος που δέχθηκε την πίεση του Αστέρα Τρίπολης κι έχοντας χρήματα λαμβάνειν αποχώρησε (μετά την προσφυγή που απέσυρε, με συμβιβασμό). Σύμφωνα με πληροφορίες όμως τα ύπουλα χτυπήματα συνεχίζονται και μάλιστα προέρχονται κι αυτά από τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας έχει προσεγγίσει με προτάσεις της δύο ακόμη ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ και δεν έχουν προχωρήσει σε κίνηση προσφυγής. Εξ ου και οι φωνές απόγνωσης όλων για την συνεχιζόμενα καταστροφική παραμονή Παπαθανασάκη, για το «πλιάτσικο» που ουσιαστικά επιτρέπει να γίνεται στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή. Και μπορεί να μην έχουν ενδώσει οι παίκτες στα καλέσματα της Αρκαδικής ομάδας, αλλά όσο ο Παπαθανασάκης συνεχίζει με την αφερεγγυότητά του να απογοητεύει τα στελέχη της ομάδας, οι αντιστάσεις και η υπομονή θα τελειώνει, με αποτέλεσμα να επέλθει η διάλυση.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top