Δικαίωση Ηλιάδη και 4 μήνες φυλάκιση σε Ρέμο!

Την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια κατά των Ρέμου, Τάκη, κέρδισε την Πέμπτη ο Στέλιος Ηλιάδης. Τέσσερις μήνες φυλάκιση στον Έλληνα τραγουδιστή, 5 μήνες και πρόστιμο 40.000 ευρώ στον πρώην πρόεδρο του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Δικαίωση μετά από πέντε χρόνια για τον Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος από το 2011 διεκδικεί τα χρωστούμενα από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Όπως αποφάσισε το ποινικό δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών στον Αντώνη Ρέμο και πέντε μηνών μαζί με 40.000 ευρώ πρόστιμο, στον Γιάννη Τάκη!

Ο Ηλιάδης είχε καταθέσει μήνυση κατά των δύο, αλλά και αγωγή, από το 2011. Η υπόθεση τράβηξε με τους, τότε, ισχυρούς άντρες του Ηρακλή να παίρνουν συνεχόμενες αναβολές. Τελικά το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης εκδικάστηκε την Πέμπτη και δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή, που διεκδικεί χρωστούμενα ύψους 165.000 ευρώ, συν τους τόκους, από το πέρασμά του από τον «Γηραιό».

Σε ότι αφορά την αγωγή, η οποία συνεχίζει να εκκρεμεί, αναμένεται να εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2017, μετά από πολλές αναβολές. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως Ρέμος και Τάκης έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης, κάτι που θα πράξουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top