«Γι’ αυτό αποχώρησα…»

Οι δηλώσεις του Αριστοτέλη Καρασαλίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν της Ξάνθης, Αριστοτέλης Καρασαλίδης μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ημίθεο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετό καιρό οι «κυανόλευκοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ο λόγος που αποχώρησε: «Με αυτά που γίνονταν και την αβεβαιότητα που επικρατούσε νομίζω ότι έκανα όση υπομονή μπορούσα, αλλά από εκεί και πέρα έπρεπε να νιώσω σιγουριά και ασφάλεια, γι’ αυτό αποχώρησα. Δεν μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη κάποιες συζητήσεις που έκανα με τη διοίκηση».

Για το αν του έγινε πρόταση παραμονής: «Τη μία ακουγόταν ότι θα αποχωρήσει και την άλλη έλεγε ο πρόεδρος ότι θα τρέξω την ομάδα. Όταν δεν ξέρω τι μου ξημερώνει, ε δεν είχα άλλη επιλογή. Μου είχε γίνει μια πρόταση πριν δυόμιση μήνες, υπήρχαν κάποιες διαφορές που αν υπήρχε θέληση και από τις δύο πλευρές μπορούσαν να λυθούν. Εδώ και δυόμιση μήνες που περίμενα, δεν είχαμε άλλη επικοινωνία. Μόλις προέκυψε το ενδιαφέρον της Ξάνθης και ουσιαστικά είχα μια προφορική συμφωνία με την ομάδα, τότε ξαναείχαμε μια μικρή επικοινωνία με τον Ηρακλή, αλλά τίποτα το ουσιαστικό».

Για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό στον Ηρακλή: «Ο προπονητής μου είχε δείξει ότι με ήθελε πολύ. Ήθελα και εγώ να μείνω και να βοηθήσω στην προσπάθεια, αλλά όταν δεν τα βρίσκεις με τη διοίκηση… Είναι δύο τα σκέλη για να γίνει μια ανανέωση συμβολαίου. Δεν ήξερα με ποιον να συζητήσω. Είχα ένα τηλεφώνημα από κοντινούς ανθρώπους του προέδρου όταν είπε ότι πουλάει την ομάδα, έκανα υπομονή. Μετά είπε ότι δεν την πουλάει την ομάδα. Κάποια μέλη του συμβουλίου αποχωρούσαν και τελικά δεν αποχωρούσαν. Δεν είχα άλλη επιλογή από τη στιγμή που δεν δεσμευόμουν με συμβόλαιο».

Για όσους παραμένουν στον Ηρακλή: «Τα παιδιά που έχουν κάνει διακανονισμό για τα λεφτά παραμένουν. Δεν ξέρω τι έχει κάνει με τα λεφτά ο Μοντέιρο. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει ο καθένας και τι συμφωνίες έχει. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Μοντέιρο ξεχωριστά, αλλά η εικόνα είναι αυτή. Δεν είναι απόλυτα το οικονομικό κομμάτι, είναι η αβεβαιότητα γιατί τα σενάρια είναι πολλά. Δεν είναι ο ρόλος μου να σχολιάσω τα σενάρια, σκέφτηκα τι δεν θα ήθελα να περάσω και τι δυσκολίες μπορεί να έχω με την ομάδα. Τους τελευταίους μήνες είχαμε σοβαρά προβλήματα, άσχετα που δεν τα αφήναμε εμείς και ο προπονητής να βγουν προς τα έξω. Βλέποντας ότι δεν υπάρχει μια κοντινή λύση, θεώρησα ότι το να φύγω ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω».

Για το αν έχει μέλλον ο Ηρακλής με τον Παπαθανασάκη στον προεδρικό θώκο: «Προγνωστικά δεν μπορώ να κάνω, αλλά θέλω να ευχηθώ να βρεθεί μια ουσιαστική λύση γιατί τα παιδιά το αξίζουν και κάνουν μεγάλη υπομονή και προσπάθεια. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, δεν είμαι ο κατάλληλος για να μιλήσω γι’ αυτό. Όταν μια ομάδα έχει δύναμή της τον κόσμο και ο κόσμος δεν τα έχει καλά με τον μεγαλομέτοχο, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να συμβαδίσουν μαζί. Αυτό μπορώ να σχολιάσω μόνο».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Τρέχει για τα πάντα, μπαίνει σε ρόλους που δεν αρμόζουν στον προπονητή, δείχνει μεγάλο ζήλο για την ομάδα και το πώς θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά. Είναι ο μόνος που πρέπει να του βγάλουν το καπέλο όσοι αγαπάνε τον Ηρακλή».

Αν έχει επικοινωνήσει με τους πρώην συμπαίκτες του: «Καθημερινά μιλάω. Περιμένουν κάποια λύση, γιατί τις επόμενες ημέρες ξεκινάει η προετοιμασία. Νομίζω αφού είναι κοντά θα έχουν περισσότερη πληροφόρηση. Όταν είναι το επάγγελμά σου και εξαρτάσαι από αυτά, τότε αγωνιάς κάθε μέρα για το τι μέλλει γενέσθαι».

Για την αποχώρηση του Απόστολου Βέλλιου: «Ο Τόλης βοήθησε πολύ την ομάδα, γιατί είναι πολύ αξιόλογος παίκτης. Η ομάδα θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να τον αντικαταστήσει. Αν αυτό είναι εύκολο, λόγω και της μη αδειοδότησης, δεν το γνωρίζω. Πιστεύω ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ο Νίκος Παπαδόπουλος για να αναπληρώσει το κενό του».

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top