Γέμισαν μετάλλια οι “κυανόλευκοι” JUDOKA

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τρίτο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Τζούντο ενάντια στα αναβολικά και τα ναρκωτικά.

Άλλα αθλήματα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τρίτο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του Τζούντο ενάντια στα αναβολικά και τα ναρκωτικά.

Οι κυανόλευκοι JUDOKA  με 10 χρυσά 15 ασημένια και 16 χάλκινα μετάλλια τίμησαν την χώρα μας και τον Ιστορικό σύλλογο μας

Οι κυανόλευκοι Τζουντόκα καταδικάζουν τα ρατσιστικά σχόλια και τις αντιαθλητικές συμπεριφορές κύκλων που προσπάθησαν να (μολύνουν)με την παρουσία τους το πνεύμα του πρωταθλήματος.

Αποτυχημένη ήταν  η προσπάθεια προβοκάτσιας ανεπιθύμητου προσώπου που διατυμπάνιζε
στις κερκίδες  του Κατσάνειου ότι αναμένει να του ασκηθεί βία.

Φυσικά απογοητεύτηκε, καθώς η βία δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και την φιλοσοφία του Τζούντο, πράγμα το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζει με βάση την πανεπιστημιακή του ιδιότητα.

Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΙΘΆΚΗ και ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΈΑΣ κατέκτησαν 5 χάλκινα μετάλλια. Με 2 ασημένια και ένα χάλκινο οι απόφοιτοι του ΚΕΘΕΑ έδωσαν το δικό τους μήνυμα  τιμώντας την Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών.

Τέλος να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον Αθλητή Αλί Ρεζά Κ. που αν και τραυματίας νικώντας στον τελικό το αθλητή της Πολωνίας   Τζακοπ Τομασέσκι κατέκτησε την πρώτη  θέση στην ανοικτή κατηγορία δίνοντας ένα χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα.

Πηγή: http://iraklis-judo.blogspot.gr

Back to Top