Μοντέιρο: “Μιλάμε με Ηρακλή, θέλω να παραμείνω”

Ο Ζορζ Μοντέιρο επιθυμεί να παραμείνει στον Ηρακλή και με ραδιοφωνικές του δηλώσεις υποστήριξε πως έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους “κυανόλευκους”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Για το που βρίσκεται τώρα: «Είμαι στην Πορτογαλία, απολαμβάνω τις διακοπές και περιμένω να δω τις εξελίξεις για να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις και να πάνε όλα καλά με τον Ηρακλή».

Για τις επαφές με τον Ηρακλή: «Την προηγούμενη βδομάδα ήρθαν σε επαφές με τον μάνατζερ μου. Δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο, περιμένουμε. Θα ήθελα να συνεχίσω, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία που αγωνίστηκα στον Ηρακλή. Γνωρίζω καλύτερα τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή, οπότε νιώθω ότι μπορώ να δώσω περισσότερα αν συνεχίσω».

Αν πιστεύει ότι έχει να δώσει ακόμα περισσότερα την προσεχή αγωνιστική περίοδο: «Έχω πολλά να δείξω. Ήρθα στη μέση της χρονιάς, δυσκολεύτηκα αρκετά γιατί ήμουν στην Κύπρο και στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα. Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ, αλλά πιστεύω ότι πλέον είμαι καλύτερα και έχω πολλά να προσφέρω στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή: «Η αλήθεια είναι ότι το οικονομικό πάντα απασχολεί τον ποδοσφαιριστή. Πρώτα είναι το αγωνιστικό, αλλά είμαστε επαγγελματίες, έχουμε υποχρεώσεις. Γνωρίζω για τα προβλήματα, αλλά ελπίζω να μπορέσουμε να μείνουμε ήρεμοι για να συγκεντρωθούμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι».

Αν ο Νίκος Παπαδόπουλος βοήθησε για να ξεπεραστούν τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Έτσι ακριβώς είναι. Βοηθούσε να υπάρξει η ηρεμία στα αποδυτήρια. Προσπαθούσε πάντα να βρει λύσεις, ήθελε να έχουμε το μυαλό μας στο αγωνιστικό κομμάτι. Παραμέναμε ενωμένοι, είχαμε υψηλούς στόχους, ήμασταν κοντά, αλλά δεν καταφέραμε να το πετύχουμε. Μέσα από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, θα βρούμε και την οικονομική ευημερία».

Για το αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες: «Είναι κάτι το οποίο διαχειρίζεται ο εκπρόσωπός μου, αλλά του είπα ότι προτεραιότητά μου είναι ο Ηρακλής. Με βοήθησε να επιστρέψω αγωνιστικά, εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα για να παραμείνω. Θα δω πως θα πάνε οι διαπραγματεύσεις με τον Ηρακλή και μετά θα κοιτάξω κάτι άλλο».

Για το γκολ του Κουαρέσμα με την Κροατία, που έδωσε την πρόκριση στην Πορτογαλία: «Φυσικά και το πανηγύρισα πολύ έντονα, γιατί ήρθε στα τελευταία λεπτά κόντρα στην ροή του αγώνα. Δεν ήθελα να πάμε στα πέναλτι που είναι καθαρά θέμα τύχης. Πολύ επικίνδυνο είναι το Βέλγιο, θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στον τελικό. Θα είναι δύσκολο στον τελικό, αλλά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top