Γκαρσία: “Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα”

H απάντηση του Γκαρσία σε σχόλια οπαδών του Ηρακλή στον λογαριασμό του στο instagram.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Από την στιγμή που έγινε η «στροφή 180 μοιρών» προς την ανανέωση του Εμάνουελ Περόνε, με τους Καρασαλίδη-Πουρτουλίδη (και δευτερευόντως Λάζαρ) να αποχωρούν, η επιλογή για την μεταγραφή εκτός περιορισμών του Ηρακλή ήταν δεδομένη. Όπως είχε σημειωθεί από το ρεπορτάζ ο Ημίθεος θα κινηθεί για μέσο, για παίκτη στο κέντρο.

Ο «εκλεκτός» του Νίκου Παπαδόπουλου, είναι ο Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία. Το «φλέρτ» με τον Αργεντινό κρατά πάντως από πέρσι, μιας και αποτελούσε στόχο αλλά ήταν εκτός «θέλω» του Παπαθανασάκη ο οποίος προτιμούσε παίκτες νεαρούς σε ηλικία.

Ούτως ή άλλως ωστόσο ο Γκαρσία ήταν αδύνατο να έλεγε «όχι» στην άκρως δελεαστική (με 310.000 ευρώ συμβόλαιο) πρόταση της Σεονγκναμ από την Κορέα. Σύμφωνα μ’ όσα γίνονται γνωστά υπήρξε επικοινωνία Παπαδόπουλου-Γκαρσία με αμοιβαία εκτίμηση αλλά και διάθεση για συνεργασία…

Ο Γκαρσία θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το δήλωσε από την στιγμή που… έφυγε από τον Ατρόμητο. Το συμβόλαιο με την ομάδα του στην Κορέα ήταν ιδιαίτερα δελεαστικό και δεν μπορούσε να το αρνηθεί. Αλλά η επιστροφή του είναι κάτι που θέλει πολύ και δεν το κρύβει.

Το συμβόλαιο του Γκαρσία λήγει τον Νοέμβριο και είναι ένα «θέμα», αλλά η επιθυμία του Αργεντινού να επιστρέψει πολύ μεγάλη. Αν η πρόταση που (επίκειται να) του καταθέσει ο Ηρακλής είναι για τα κριτήριά του ικανοποιητική, θα επιλέξει την άμεση επιστροφή του στην ομάδα για την τρίτη του θητεία στον Ημίθεο (τον οποίο έχει τατουάζ στο μπράτσο) παρ’ όλο που στο παρελθόν έχασε πολλά χρήματα.

Το πόσο θέλει να επιστρέψει στον Ηρακλή ο Γκαρσία δεν το είχε κρύψει ούτε τον χειμώνα. Χθες ο Αργεντινός μέσος με φωτογραφία από την παρουσία του στον Ηρακλή σχολίασε: «Μοναδικές στιγμές… Ηρακλής. Σπίτι μου. Θεσσαλονίκη. Πάθος», για να ακολουθήσουν σχόλια-καλέσματα του φίλων της ομάδας για να επιστρέψει στον Ημίθεο.

Η απάντηση του Γκαρσία ήταν χαρακτηριστική: «Ελπίζω να γίνει κάποια στιγμή και μάλιστα σύντομα! Είναι τιμή μου μετά από τόσα χρόνια να κρατάτε αυτή την εικόνα για εμένα. Υπομονή κι όλα θα γίνουν».

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top