«Να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Παπαθανασάκης!»

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Καλαϊτζίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαϊτζίδης μίλησε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στον Ημίθεο με δεδομένη και τη σημερινή συνάντηση του Φάνη Τουτζιάρη με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τη σημερινή συνάντηση: «Δεν έχω άποψη γι’ αυτή την κίνηση. Δεν γνωρίζω γιατί ήμουν εκτός Θεσσαλονίκης και δεν ξέρω τι γίνεται. Πριν από ένα μήνα είχα πει ότι πρέπει ο μεγαλομέτοχος να καθίσει με ειλικρίνεια και να πει τι έχει κάνει, αλλά και τι σκέφτεται για τον Ηρακλή. Ανησυχώ για το μέλλον του Ηρακλή. Η στάση του αδικεί τον εαυτό του και την ιστορία του Ηρακλή. Πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θέλει».

Αν υπάρχει περίπτωση να πάει υπέρ του Γκιρτζίκη ο Ηρακλής: «Ο Ηρακλής έχει τραβήξει όλα τα δεινά. Ο λαός του Ηρακλή δεν ξεχνάει το τι έχει γίνει, αλλά δεν γνωρίζω κιόλας τη λεπτομέρεια που λένε οι οπαδοί μας. Έπρεπε πριν από ένα μήνα να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του ο Παπαθανασάκης. Όλοι ανησυχούμε και έχουμε αγωνία για το αύριο του Ηρακλή. Ξαφνικά τώρα έχουμε έναν πρόεδρο που λείπει. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αδικεί πρώτα τον εαυτό του και την προσφορά του. Έπρεπε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, να πει ότι αυτά έκανε και δεν μπορεί άλλα. Έχω να μιλήσω πολύ καιρό μαζί του, σεβόμουν ότι ήταν πρόεδρος στον Ηρακλή».

Για τη στάση του Παπαθανασάκη: «Του το είχα πει πριν ένα μήνα, έπρεπε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Άλλες ομάδες κάνουν μεταγραφές και προετοιμασία και εμείς είμαστε στο σκοτάδι».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top