Μοντέιρο: “Προτεραιότητά μου ο Ηρακλής”

Τι δήλωσε ο Μοντέιρο σχετικά με το θέμα της παραμονής του και τι αποκάλυψε σχετικά με τις προτάσεις που έχει από κυπριακούς συλλόγους…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην “Arena Press”:

«Από τότε που έφυγα στην Ελλάδα δεν έχω μιλήσει με κάποιο συμπαίκτη μου ή κάποιον άνθρωπο από τον Ηρακλή. Παρακολουθώ και περιμένω να δω κάποιες εξελίξεις. Εκείνος που θα συζητήσει με τους υπευθύνους της ομάδας είναι ο ατζέντης μου. Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα» τόνισε αρχικά ο μεσοεπιθετικός.

«Πρώτα ο Ηρακλής»

Εκτός από τον Ηρακλή όμως υπάρχουν και προτάσεις από ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίστηκε το πρόσφατο παρελθόν: «Υπάρχουν κάποιες προτάσεις που έχουν έρθει στον ατζέντη μου αλλά εγώ πρώτα θέλω να περιμένω τον Ηρακλή. Θέλω να μείνω στην ομάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζω την κατάληξη που θα έχουν οι συζητήσεις που θα γίνουν με τον Ηρακλή».

«Άφησα κάτι στη μέση»

Ο Μοντέιρο ήρθε με πολύ καλές συστάσεις από την Κύπρο για να βοηθήσει στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος τους «κυανόλευκους» στη μεσοεπιθετική γραμμή τους. «Ήρθα στον Ηρακλή και συνάντησαν ένα πολύ καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια το οποίο δεν είχα ξαναζήσει σε άλλη ομάδα. Αυτό που έδωσε την ευκαιρία να δεθώ αμέσως με τους συμπαίκτες μου οι οποίοι μου έδωσαν τη δυνατότητα να εγκλιματιστώ πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό το λόγο έχω αφήσει κάτι στη μέση και αν όλα κυλήσουν ομάδα θα ήθελα να το συνεχίσω και τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top