Αντωνέλης: “Εύχομαι να τελειώσει αυτή η τραγωδία…”

Τι δήλωσε σε νέες του ραδιοφωνικές δηλώσεις ο Χρήστος Αντωνέλης…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Arena fm”:

«Ο κ.Παπαθανασάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν χρειάζεται καμία βοήθεια και θα συνεχίσει μόνος του. Οι ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση προσπαθούν μέσω των παλαιμάχων που έχουν πείρα, γνώσεις και ξέρουνε από το ποδόσφαιρο, να βοηθήσουν. Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό και όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτός το είχε απορρίψει και στην συνέχεια ήρθε μόνος του σε επαφή με τον Φάνη Τουτζιάρη.

Υπήρχαν λύσεις αλλά δεν έγινε τίποτα. Θα μπαίνανε για ένα χρονικό διάστημα οι βετεράνοι οι οποίοι θα ήταν οι κεφαλές και θα βάζαμε και μια εταιρία διαχείρισης .Τι παίρναμε, τι δίναμε , θα ελεγχόταν όλα. Ακόμα πάντως πιστεύω ότι ο κ.Παπαθανασάκης θα κάνει το καλύτερο για τον Ηρακλή, δεν θα κάθομαι να τον πετροβολώ. Έκανε λάθη αλλά στο παρελθόν βοήθησε την ομάδα. Τώρα δεν έχει άλλες δυνατότητες, μπορεί να βρει αλλά αυτό δεν το ξέρουμε. Δεν μπορούμε να λέμε όμως ότι δεν πρόσφερε τίποτα.

Αυτή τη στιγμή βλάπτουμε τον Ηρακλή, ο Ηρακλής δεν είναι επιχείρηση είναι ιδέα. Εγώ ακόμα πιστεύω ότι μπορούν να βρεθούν άτομα. Εγώ θα είμαι στο πλευρό του Ηρακλή αν μου ζητηθεί , αυτό είναι δεδομένο.

Εύχομαι πάντως οι εξελίξεις να είναι ευχάριστες και να τελειώσει η τραγωδία…».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top