“Χτίζει” στην άμμο

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης απο απόσταση και με αργά βήματα προχωρά στον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περιόδο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο αυτού του προγραμματισμού, οι “κυανόλευκοι” έχουν συμφωνήσει με την εταιρεία ιματισμού που θα “ντύνει” την ομάδα, έχουν αποφασίσει που θα γίνει η προετοιμασία και έχουν εντοπίσει τους πρώτους στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Βέβαια, ο Ηρακλής θα χρειαστεί να… τρέξει ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες κάτι το οποίο δεν είναι δύσκολο αν διαθέτει τα χρήματα και τους ανθρώπους που θα αναλάβουν να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Και σε αυτό το σημείο εντοπίζεται το μεγάλο πρόβλημα, καθώς οι “κυανόλευκοι” δεν διαθέτουν ούτε τα χρήματα αλλά ούτε και τους ανθρώπους που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Το ποσό που θα εισπράξει ο Ηρακλής απο την πώληση του Βέλλιου σίγουρα αποτελεί μια “ανάσα”, αλλά απο την άλλη αν δεν υπάρξει σωστός οικονομικός σχεδιασμός και εισροή επιπλέον χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ, θα εξαντληθεί σύντομα με τους “κυανόλευκους” να μένουν και πάλι ξεκρέμαστοι.

Παράλληλα, ο Σπύρος Παπαθανασάκης διοικώντας με… τηλεκοντρόλ τον Ηρακλή θα χρειαστεί κάποιους συνεργάτες οι οποίοι θα βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να αντιμετωπίζουν τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα της ομάδας. Σε αυτό το σημείο εντοπίζεται το δεύτερο πρόβλημα καθώς ο Καναδός έχει χάσει τη στήριξη της πλειοψηφίας των ανθρώπων της “κυανόλευκης” οικογένειας.

Ουσιαστικά, ο Σπύρος Παπαθανασάκης μοιάζει να… χτίζει τον Ηρακλή της επόμενης χρονιάς χωρίς να τον ενδιαφέρει αν το “οικοδόμημα” του θα καταρρεύσει με το πρώτο ταρακούνημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top