“Αύριο το ραντεβού με Παπαθανασάκη στην Αθήνα”

Οι δηλώσεις του Φάνη Τουτζιάρη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης, μίλησε για τις επαφές που έχει με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ώστε να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κίνηση που πρέπει να γίνει για το καλό του Ηρακλή: «Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη στην ομάδα, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα θα πρέπει να σωθεί τουλάχιστον φέτος ο Ηρακλής, για να ανταπεξέλθει οικονομικά. Τίθεται θέμα επιβίωσης αυτή τη στιγμή και μόνο με συνένωση όλων όσων θέλουν το καλό του συλλόγου, μπορεί να βγει η χρονιά».

Για τη θέση που θα αναλάβει: «Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό αυτήν τη στιγμή. Ο Παπαθανασάκης ήθελε να κάνει πράγματα στην ομάδα, αλλά δεν πέτυχε φέτος. Δεν πρέπει να ξανάρθουν τα χρόνια του παρελθόντος».

Για το πώς θα βοηθηθεί η ομάδα: «Δεν έχω κάτι να κερδίσω ή να χάσω, το θέμα είναι να βοηθήσουμε την ομάδα. Μακάρι να βρεθούν πολλοί που θα θέλουν να βοηθήσουν, για να διορθωθούν τα πράγματα. Αν θέλει να συνεχίσει ο Παπαθανασάκης είναι δικό του θέμα, αλλά το καλό της ομάδας είναι πάνω από όλα. Εγώ δεν είμαι επενδυτής. Ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι ο Παπαθανασάκης. Αν καταφέρουμε να διαχειριστούμε σωστά τα χρήματα που θα έρθουν στην ομάδα, τότε ο Ηρακλής δεν θα έχει ανάγκη κανέναν. Πιστεύω ότι θα πετύχει ο Νίκος Παπαδόπουλος και από του χρόνου θα είναι αλλιώς τα πράγματα».

Για το αν θα διαχειρίζονται τα χρήματα του Παπαθανασάκη: «Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει τα λεφτά να είναι διαχειρίσιμα. Αν δεν γίνει αυτό, δεν υπάρχει λόγος να γίνει τίποτα. Εμμέσως θα πρέπει να διαχειριστούμε τα λεφτά, για το καλό του Παπαθανασάκη. Αν διαχειριστούμε σωστά τα χρήματα, θα έχει και αυτός όφελος. Το ραντεβού θα γίνει αύριο και θα μιλήσουμε με τον Παπαθανασάκη για να κανονίσουμε την ώρα».

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top