Μπαρτολίνι: “Ο Ηρακλής αξίζει και πρέπει να έχει καλύτερο μέλλον”

Ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι μίλησε για τον Ηρακλή, το μέλλον του, τις φιλοδοξίες του, αλλά και τον κόσμο της ομάδας…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στην “Arena Press”:

Έχεις συζητήσει με κάποιον αυτές τις μέρες;

«Δεν έχω συζητήσει με κανένα. Πιστεύω όμως ότι αυτό θα πρέπει να γίνει τις επόμενες  μέρες. Με τον πρόεδρος έχω να συζητήσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Δεν έχουμε  μιλήσει για το παραμικρό όλο αυτό το διάστημα».

Με τον προπονητή είχες κάποια επικοινωνία;

« Σίγουρα θα μιλήσω μαζί του τις επόμενες μέρες. Ξεκινάει η προετοιμασία και θα συζητήσω μαζί του για την νέα αγωνιστική περίοδο»

Ανησυχείς για το μέλλον του Ηρακλή;

«Φυσικά και σκέφτομαι την επόμενη μέρα στον Ηρακλή. Από τον Φεβρουάριο και μετά ήταν μια δύσκολη κατάσταση στην ομάδα. Τώρα που είμαι στην Αργεντινή διαπιστώνω, ότι μέχρι και σήμερα δεν υπήρξαν σοβαρές λύσεις στην ομάδα και αντίθετα χάνουμε βασικούς ποδοσφαιριστές».

Σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό, από το να παραμείνεις στην ομάδα;

«Τώρα προσπαθώ να απολαύσω τις διακοπές με την οικογένεια μου, γιατί οι τελευταίοι μήνες , ήταν εξαιρετικά δύσκολοι στον Ηρακλή. Εγώ αγαπάω τον Ηρακλή αλλά η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Καθημερινά προκύπτουν νέα προβλήματα  και κανένας δεν σκέφτεται το καλό της ομάδας. Θα πρέπει να αφήσουν όλοι στην άκρη ορισμένα πράγματα ου τους ενοχλούν και να φροντίσουν για το καλό της ομάδας. Δεν θέλω να ξαναζήσω τα ίδια προβλήματα που είχα τους τελευταίους μήνες στον Ηρακλή. Ελπίζω να βρεθεί έστω και την τελευταία μια λύση που θα είναι καλή για την ομάδα του Ηρακλή».

Ο λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας και μεταφέρει την ικανοποίηση του για την στήριξη που έδωσαν στον Ηρακλή τα τελευταία δύο χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πάντα έλεγα την αλήθεια στους φιλάθλους . Πέρσι είχαμε πει ότι βασικός μας στόχος ήταν να μην μπλέξει σε περιπέτειες η ομάδα και να μην κινδυνέψει να υποβιβαστεί. Αν όλα εξελίσσονταν  σωστά  και υπήρχε οργάνωση θα έπρεπε στην νέα αγωνιστική περίοδο να διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στα πλει οφ».

Συνεχίζοντας ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι έγινε περισσότερο συγκεκριμένος λέγοντας:

« Τώρα όμως χωρίς την αδειοδότηση και τόσα πολλά προβλήματα είναι εξαιρετικά δύσκολο για όλους και δεν θα πω  ψέματα. Οι φίλαθλοι είναι το πιο ζωντανό κομμάτι της ομάδας και οι πιο πιστοί και για αυτό τους ευχαριστώ για την υποστήριξη που μας έδωσαν αυτά τα δυο χρόνια.  Ανήκω στον Ηρακλή και προσδοκώ το καλύτερο. Εύχομαι όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο προς όφελος όλων γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να πάμε πουθενά».

Ο Ρομάνο και ο Περόνε

Ο Αργεντινός αμυντικός αναφέρθηκε και στην αποχώρηση από την ομάδα του Ρομάνο και του Περόνε με τους οποίους είχε ιδιαίτερη σχέση και θέλησε να ξεκαθαρίσει.

«Με τον Ρομάνο και τον Περόνε έχω μια πολύ καλή σχέση , όπως έχω και με όλους τους συμπαίκτες μου στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα που έφυγαν από τον Ηρακλή , αλλά έτσι είναι τα πράγματα στον ποδόσφαιρο. Πρέπει όμως ότι είναι να γίνει να γίνει σύντομα γιατί αυτό θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top