“Ο Παπαθανασάκης δεν έχει κουράγιο να πάρει τηλέφωνο τον Σεντελίδη”

Οι δηλώσεις του Ιορδάνη Στράντζαλη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ιορδάνης Στράντζαλης, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του Μάκη Σεντελίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον εμπρησμό: «Είμαστε φανερά στεναχωρημένοι και συγκλονισμένοι όσοι είμαστε ακόμα στον Ηρακλή. Άκουσα τον κ. Σεντελίδη, είναι πολύ άνανδρο αυτό που έγινε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που δεν καταδικάζει τέτοιες ενέργειες. Αγαπάμε όλοι μια ομάδα, προσπαθούμε από το μετερίζι μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Υπάρχει ΠΑΕ Ηρακλής. Ο πρόεδρος είναι συγκλονισμένος και δεν έχει κουράγιο να πάρει ένα τηλέφωνο τον κ. Σεντελίδη. Ξέρει καλά ο κ. Σεντελίδης που γνωρίζουν τι συμβαίνει. Είναι άνανδρο αυτό που έγινε, από όποιον και αν έγινε. Το καταδικάζω και εγώ σαν μέλος του ΔΣ του Ηρακλή. Ο Παπαθανασάκης δεν τον άκουσε ποτέ σε αυτά που του έλεγε. Αν τον άκουγε δεν θα ήμασταν σε αυτήν την κατάσταση. Μακάρι να άκουγε τον Σεντελίδη και ο Ηρακλής πληρώνει το γεγονός ότι ο Παπαθανασάκης δεν άκουγε».

Για τη δουλειά του Σεντελίδη στις ακαδημίες: «Είναι άδικο αυτό που γίνεται στο πρόσωπο του κ. Σεντελίδη. Αμισθί πρόσφερε κάποιες υπηρεσίες στις ακαδημίες. Άλλοι για να έρθουν συζητούσαν πόσα θα πάρουν. Αυτό που έγινε είναι άνανδρο και απάνθρωπο. Ας αφήσουμε στην άκρη το ότι δεν έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ Ηρακλής».

Για τι πρέπει να γίνει σχετικά με το μέλλον του Ηρακλή: «Δεν γνώριζα τον κ. Σεντελίδη και δεν γνωρίζω τον κ. Παπαϊωάννου. Αυτό που μπορώ να πω σαν απλός φίλαθλος, αν μπορεί ο οποιοσδήποτε να έρθει με μία πρόταση, να καταθέσει μια ιδέα, ώστε να βρεθεί μια λύση στους δύσκολους καιρούς που περνάει η ομάδα. Το μήνυμα το έχει πάρει ο πρόεδρος από πολλές πλευρές. Μακάρι να ακούσει κάποιον, να σκεφτεί και να πράξει για το καλό της ομάδας».

Για τον ρόλο του Σεντελίδη στον Ηρακλή: «Θα ήθελα να τονίσω ότι όσο είμαι εγώ στον Ηρακλή, ο κ. Σεντελίδης δεν είχε θεσμικό ρόλο και ούτε είχε πάρει καμία απόφαση. Το τονίζω για να το ακούσουν όλοι. Είναι άδικο αυτό που γίνεται στον κ. Σεντελίδη. Τον ζω και τον γνωρίζω από κοντά. Επίσης, θέλω να πω πως ό,τι σκέφτεται και ό,τι επιθυμεί ο οποιοσδήποτε από τον Ηρακλή, ο θεός να του το δώσει σε μεγαλύτερο βαθμό».

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top