“Καταδικαστέα ενέργεια”

Οι δηλώσεις του Λάκη Παπαϊωάννου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, χαρακτήρισε ως καταδικαστέο τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του Μάκη Σεντελίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον εμπρησμό: «Είμαι συγκλονισμένος, δεν μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια ενέργεια. Τον Δεκέμβριο μου είχε κλείσει το τηλέφωνο ο Μάκης Σεντελίδης. Άλλο είναι να έχουμε μια διαφορά για τον τρόπο λειτουργίας του Ηρακλή και άλλο το προσωπικό. Θεωρώ υποχρέωσή μου να καταδικάσω το γεγονός, είναι κατακριτέο. Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Είμαστε στον 21ο αιώνα και με διάλογο μπορεί να βρεθεί λύση. Σαν Λάκης Παπαϊωάννου το καταδικάζω απερίφραστα. Θα συμπαρασταθώ όσο μπορώ. Καταλαβαίνω τη θέση του Μάκη Σεντελίδη, κανένας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του. Να μην μπούμε στη διαδικασία να πούμε ποιος έφταιγε για το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι καθαρά θέμα ηθικής που δεν πρέπει να μας χαρακτηρίζει όλους εμάς στο σωματείο που λέγεται Ηρακλής».

Για την παρέμβαση που έκανε: «Είχα κάνει την παρέμβαση τον Δεκέμβριο και την κάνω και τώρα. Έχω το θάρρος της γνώμης. Θέλω να πω ότι είναι καταδικαστέο. Έπρεπε ο Παπαθανασάκης να πάρει δέκα τηλέφωνα και να στείλει και άτομα αν χρειαστεί κάτι. Αυτό κάνει ένας πρόεδρος. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω ποιος έφταιγε για τα ποδοσφαιρικά. Εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει οικογένεια, παιδιά, εγγόνια και είναι μια προσωπικότητα. Λάθη μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο, εύχομαι να βρεθεί μια λύση».

Για τις ενστάσεις που είχε για τον Σεντελίδη: «Την παρέμβασή μου την έκανα γιατί θεωρώ ότι είναι άδικο αυτό που συνέβη στον Μάκη τον Σεντελίδη. Έχω κάποιες ενστάσεις για το τον τρόπο που ήταν στον Ηρακλή, αλλά είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Βγαίνω δημόσια να πω ότι το καταδικάζω προσωπικά».

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5»

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top