Εκανε τατού τον Χατζηπαναγή (pics)

Απίστευτο… τατού προς τιμήν του “Βάσια”…

Διάφορα, Ροπαλιές

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Χατζηπαναγή κατά την παρουσία του στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού.

O Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλειάδης που είναι μεγάλος φαν του Βάσια και τον «τρέλανε» με το τατουάζ που έχει χτυπήσει αριστερό του χέρι. Τι είναι αυτό, όπως μπορείτε να δείτε είναι ο Βασίλης Χατζηπαναγής με την φανέλα του Ηρακλή στα νιάτα του όταν έκανε όλη την Ελλάδα να παραμιλά για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του.

Μόλις είδε το τατουάζ ο Βάσια ενθουσιάστηκε και έσπευσε να αγκαλιάσει και να φωτογραφηθεί με τον Ξανθιώτη επιθετικό που πέρσι αγωνίστηκε στον Κεραυνό Πέρνης ενώ στο παρελθόν πέρασε και απο την ομάδα Νέων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης,  με τον ίδιο ενθουσιασμό μόλις είδε το τατού να αντιδρά και ο Υπεύθυνος των καμπ του Βασίλη Χατζηπαναγή Νίκος Φράγκος.

Ο Σταύρος Βασιλειάδης έκανε το συγκεκριμένο τατουάζ πριν τρία χρόνια προς τιμήν του ποδοσφαιρικού του ινδάλματος, για τον οποίο έσπευσε να βρεθεί στο γήπεδο του Ζυγού μόλις έμαθε πως θα είναι στην πόλη της Ξάνθης.

xatzipanagis-akadimia-zygou22

Πηγή: Θρακηsports

Σχετικά Άρθρα

Back to Top