«Δεν τιμούν κανέναν τέτοιες συμπεριφορές»

Οι δηλώσεις του Τάκη Νικολούδη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Τάκης Νικολούδης αναφέρθηκε στον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Μάκη Σεντελίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Δεν νομίζω ότι τιμούν κανέναν αυτά τα γεγονότα. Ελπίζω να μην έγιναν μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή. Είναι πολύ προσεκτικός ο Μάκης Σεντελίδης και πολύ κοινωνικός. Συμμετείχε σε εκδηλώσεις κτλ, ήταν οικογενειάρχης. Θα μπορούσαν να του πουν ότι δεν τον θέλουν και να φύγει. Γενικά η κοινωνία μας έχει ξεφύγει με τόσα πράγματα που γίνονται, αλλά αυτά το περιστατικό δεν βοηθάει τον Ηρακλή. Το μόνο που έγινε ήταν να στεναχωρηθεί ένας άνθρωπος και κάποιοι άλλοι που θέλουν να είναι κοντά στον σύλλογο. Έκανε (αυτή η πράξη) αρκετούς να πιστεύουν ότι ίσως θα είναι ο επόμενος στόχος».

Αν επικοινώνησε με τον Μάκη Σεντελίδη: «Δεν έχει πολλή ώρα που το έμαθα. Θα προσπαθήσω αργότερα να του μιλήσω, αλλά δεν έχω το τηλέφωνό του. Οι δρόμοι μας έχουν αλλάξει. Ο Μάκης σαν ιστορία του Ηρακλή ήταν από τους πολύ καλούς αθλητές, αλλά και καλό παιδί. Φάνηκε ότι έφερε τον Παπαθανασάκη, αλλά αυτό το έκανε για το καλό του Ηρακλή. Δεν ήταν έμμισθος, δεν είχε κάποια άλλη θέση. Ήθελε να στηρίξει την οικογένεια του Ηρακλή, έγινε λάθος, αλλά δεν φταίει μόνο ο Σεντελίδης σε αυτό».

Για τις αιτίες του συγκεκριμένου περιστατικού: «Θέλανε να φοβίσουν. Δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω. Αφού αγαπούν τον Ηρακλή, θα έπρεπε να το δείξουν με άλλον τρόπο. Μπερδεύουμε την αγάπη που έχουμε για την ομάδα και κάνουμε λάθη. Κάποιοι είναι τρελαμένοι με την ομάδα, σε αυτό δεν φταίει κάποιος τρίτος. Έχουμε δει γεγονότα, ευτυχώς όχι τόσα πολλά στον Ηρακλή, αλλά σε άλλους συλλόγους. Μία – δύο φορές είδα τον Παπαθανασάκη, όταν ο Ηρακλής πήγαινε καλά. Μπορεί να είπε ψέματα ή πράγματα που δεν ίσχυαν, αλλά πρέπει να βρούμε νέο επενδυτή. Είναι πολύ μεγάλο το θέμα και ας μου πει κάποιος αν θα ήθελε να είναι στη θέση του Μάκη. Πόσο μπορεί να πικράνει έναν άνθρωπο και πόσο μπορεί να τον φέρει σε δύσκολη θέση όλο αυτό…».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top