Ραντεβού Βέλλιου με Νότιγχαμ στην Αθήνα!

Ο Απόστολος Βέλλιος, σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδας, είχε ραντεβού με ανθρώπους τη Νότιγχαμ στην Αθήνα για το μέλλον του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οπως είναι γνωστό οι συζητήσεις μεταξύ Παπαθανασάκη και Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν καταλήξει σε συμφωνία για την παραχώρηση του Απόστολου Βέλλιου έναντι του ποσού των 1,2 εκατ. ευρώ και το deal ήταν καθαρά στο χέρι του 23χρονου Έλληνα επιθετικού.

Όταν ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή ήταν στην Αθήνα και μιλούσε με ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, ο Απόστολος Βέλλιος βρισκόταν στην Αυστραλία για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας και παρά τη συμφωνία του Παπαθανασάκη ο διεθνής στράικερ είχε τον τελευταίο λόγο για τη μεταγραφή του μιας και υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του που διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων σε τέτοια περίπτωση.

Πριν από λίγες μέρες, δηλαδή πριν αναχωρήσει ο πρώην άσος της Έβερτον για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη, ταξίδεψε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Νότιγχαμ, οι οποίοι και του μετέφεραν την πρόταση τους.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι όσα άκουσε ο Απόστολος Βέλλιος τον ικανοποίησαν με τον ίδιο να δεσμεύεται πως θα δώσει την τελική του απάντηση όταν επιστρέψει από τις διακοπές του.

Ο 23χρονος επιθετικός επιστρέφοντας πέρυσι το καλοκαίρι στον Ηρακλή, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» και σε αυτό υπήρχε ο ειδικός όρος, σύμφωνα με τον οποίο ο Βέλλιος δικαιούται το 20% της μεταγραφής του. Παρόλα αυτά όμως το 10% είναι το ποσοστό που ανήκει στον Ελληνα επιθετικό, αφού το υπόλοιπο ανήκει στον – πρώην πλέον – μάνατζέρ του, τον Τάσο Παπαδόπουλο.

Πάντως, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει σας αποκαλύπτουμε ότι η μεταγραφή, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι για μετά τις 24 Ιουνίου. Ο λόγος είναι πως ο Βέλλιος έχει συμφωνήσει σε αλλαγή μάνατζερ με τη συμφωνία του με τον Πολ Κουτσολιάκο να έχει ισχύ από τις 24 Ιουνίου και μετά…

Τέλος, η συμφωνία του Ηρακλή με τη Νότιγχαμ είναι οι κυανόλευκοι να εισπράξουν άμεσα όλο το ποσό όταν πέσουν οι υπογραφές και δεν θα υπάρχουν δόσεις…

Πηγή: sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top