Κάτι (δείχνει να) κινείται

Σε εξέλιξη συζητήσεις εντός της κυανόλευκης οικογένειας για να βρεθεί μία λύση, έστω και προσωρινού χαρακτήρα.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Μία νέα προοπτική για να αποκτήσει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής μία κανονική, έστω και άτυπη, διοίκηση, φαίνεται στον ορίζοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BlueArena, το τελευταίο 48ωρο υπάρχουν συζητήσεις εντός της κυανόλευκης οικογένειας για να δημιουργηθεί ένα ολιγομελές σχήμα ανθρώπων, το οποίο θα συναντηθεί άμεσα με τον Σπύρο Παπαθανασάκη και θα του ζητήσει να αναλάβει για το προσεχές διάστημα την διοίκηση της ΠΑΕ.

Δεν γίνεται λόγος ούτε για διοίκηση Πρωτοδικείου, ούτε φυσικά για πώληση των μετοχών, αλλά για μία διοίκηση που θα προσπαθήσει να βάλει μία τάξη στο χάος που επικρατεί.

Παράλληλα, ως μέλη της κυανόλευκης οικογένειας, θα έχουν την δυνατότητα να πείσουν κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ενώ ο μεγάλος στόχος θα είναι φυσικά η προσέλκυση ενός αξιόπιστου επιχειρηματία, ο οποίος θα αποτελέσει την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ.

Για συμβούν όμως όλα αυτά, απαιτείται η συγκατάθεση του Σπύρου Παπαθανασάκη. Θα δεχτεί άραγε ο μεγαλομέτοχος να μείνει στο περιθώριο, αντιλαμβανόμενος ότι κάτι τέτοιο είναι προς το συμφέρον τόσο του Ηρακλή, όσο και δικό του ή θα συνεχίσει το καταστροφικό έργο που ξεκίνησε τους τελευταίους και με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί την ομάδα στην διάλυση;

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top