Και εγένετο… Ηρακλής στο κρίκετ!

Ο Ηρακλής συνεχίζει να προτωπορεί και να ξεχωρίζει, αφού όπως έγινε γνωστό δημιουργήθηκε και τμήμα κρίκετ…

Άλλα αθλήματα, Διάφορα

Στην Ελλάδα το κρίκετ είναι άθλημα γνωστό κυρίως στην Κέρκυρα όπου υπάρχει κανονικό πρωτάθλημα και εθνική ομάδα που παίζει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τώρα το κρίκετ κάνει την εμφάνιση του και στην Θεσσαλονίκη με την δημιουργία του Ηρακλής Thessaloniki Cricket Club.

Επειδή το κρίκετ είναι ευρέως διαδεδομένο στις χώρες της κοινοπολιτείας τα περισσότερα μέλη είναι Πακιστανοί (πρόσφυγες) και λίγοι Έλληνες που έχουν ζήσει στην Αυστραλία και Αγγλία. Με την έκταση που έχει πάρει το θέμα του προσφυγικού σήμερα, η ομάδα μας είναι ένα καλό παράδειγμα πως μπορούν να συνυπάρχουν Έλληνες και πρόσφυγες μέσα από ένα άθλημα.

Για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης προγραμματίζεται η διοργάνωση 2 αγώνων κρίκετ με ομάδες από την Κέρκυρα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Ιουνίου (μεταξύ 16.00 και 19.00) και Δευτέρα 20 Ιουνίου (μεταξύ 10.00 και 13.00) στο γήπεδο Αγ. Γεωργίου Νέας Κρήνης παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Άκη Νικήτα. Υπεύθυνοι Ομάδας Τάσος Νικολάου (6944517577) Κώστας Βασάλος (6943627624)

Back to Top