Οι διάλογοι του Θεοδωρίδη

Συνομιλίες του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, τις οποίες κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ τον Ιούνιο του 2012 παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Εννέα διαλόγους του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, τους οποίους κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ τον Ιούνιο του 2012 στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας για την εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν, μιλώντας σε δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ισχυρίζεται πως ο τότε υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης «δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει αυτό που θα του πω εγώ», ενώ αναφέρεται και στην ΚΕΔ σχολιάζοντας πως θα αλλάξει αφού πρώτα συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέροντας επίσης την επιθυμία του «ο διαιτητής να είναι ταγμένος».

Παράλληλα αναφέρεται και στον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, σχολιάζοντας πως «δεν τον θέλει ο Βαγγέλης», ενώ γίνεται λόγος και για εσωτερικά θέματα του Ολυμπιακού, με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να σχολιάζει αρνητικά τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Γιώργο Βρέντζο.

«Φοβάμαι αυτόν τον… αλάκα τον Ντάρκο», φέρεται να είναι ένα από τα σχόλια του για τον Σέρβο, ενώ με παρόμοιο τρόπο παρουσιάζεται να έχει σχολιάσει και τον Γιώργο Βρέντζο.

Σε άλλο απόσπασμα καταγεγραμμένης συνομιλίας φαίνεται να αναφέρεται σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Τούμπα σχολιάζοντας πως ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας είναι «εχθρός του Ολυμπιακού».

Σε άλλη συνομιλία φέρεται να μιλά για τη συμβολή του στην πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ στην εκπομπή παρουσιάστηκε και απόσπασμα από τηλεφωνική συζήτηση που είχε με τον αείμνηστο πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος παρουσιάζεται να ζητά την γνώμη του Σάββα Θεοδωρίδη για τον Σίνισα Γκόγκιτς, τότε υποψήφιο για τον πάγκο της κρητικής ομάδας, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού δίνει τη θετική του εισήγηση και να σχολιάζει, μεταξύ άλλων, πως «επειδή έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό δεν θα του το αρνηθεί ο πρόεδρος».

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top