«Εξαντλούμε την υπομονή μας»

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπουκούβαλα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5” …

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας μίλησε για την κατάσταση που υπάρχει στον Ηρακλή αλλά και τις καθυστερήσεις πληρωμών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στην ομάδα του Ηρακλή: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι θα γίνει με την ομάδα. Αυτή η αναμονή μας έχει κουράσει όλους, και ξέρετε ότι αναμένουμε τους τελευταίους 2 μήνες αλλά εμείς ξέρουμε ότι αυτό το περίμενε υπάρχει εδώ και καιρό. Υπάρχει λίγη υπομονή ακόμα».

Για τις καθυστερήσεις πληρωμών: «Ισχύει και για μένα αλλά δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες. Σέβομαι τον καθένα ξεχωριστά για αυτό δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να εξαντλήσουμε την υπομονή μας.»

Για το γεγονός ότι έζησε τα ίδια πριν από δύο χρόνια: «Είναι η μοίρα του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Το έχω ζήσει και άλλες φορές με τον Ηρακλή σε μικρότερα επίπεδα. Αυτά είναι τα καλοκαίρια των ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα αν και δεν θα έπρεπε. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η πραγματικότητα δεν αλλάζει.»

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Όλα τα παιδιά έχουμε καλή σχέση με τον κόουτς, είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για την ομάδα και έχει κρατήσει τα αποδυτήρια και μέσα στη χρονιά.»

Για το αν πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν καλή χρονιά χωρίς αδειοδότηση: «Και στην Β Εθνική κάναμε καλή χρονιά και ανεβήκαμε χωρίς αδειοδότηση. Και του χρόνου τα παιδιά τα νεαρά θα είναι πιο έμπειρα με μία χρονιά στη Σούπερ Λιγκ, οπότε πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Ξέρουμε όλοι μας τι έχουμε περάσει άρα είναι θετικό πρόσημο για τη χρονιά που πέρασε».

*Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις 95,5”

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top