Ανακοίνωση και κάλεσμα του Ομίλου1899 στον Γ.Σ.

Την δικιά τους θέση πήραν τα μέλη του Ομίλου1899 για τα όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή…

Διάφορα, Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος1899 όπου αρχικά τοποθετείται για την ανυπαρξία ηγέτη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ στη συνέχεια καλεί όλους τους φορείς και παράγοντες με πρώτο τον Γ.Σ. να κάνουν μια κίνηση συλλογικότητας με θέμα το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή.

Να δώσουν έμπρακτα μηνύματα ενότητας και συσπείρωσης, να οργανώσουν μια κινητοποίηση ολόκληρου του Ηρακλή για να στηθούν οι βάσεις για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Περιμένοντας τον Ηγέτη;

Όσο αναμένουμε τον ¨Ηγέτη¨ τον έναν τον μοναδικό για να πάρει στις πλάτες του τον σύλλογο τόσο ποιο πιθανό είναι να πέσουμε ξανά θύματα απατεώνων ή προϊόντων μηχανισμών χειραγώγησης, τόσο ποιο πιθανό είναι να αποδειχθεί ξανά αυτός ο ¨Ηγέτης¨ υποχείριο ή βιτρίνα αλλότριων συμφερόντων.

Ο Ηγέτης αν ποτέ εμφανιστεί θα πρέπει να προέρχεται μέσα από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του κόσμου του Ηρακλή. Όσο ποιο οργανωμένος, όσο ποιο μαζικός και στοχευόμενος είναι αυτός ο αγώνας τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθεί ένας ικανός, ευφυής, οραματιστής Ηγέτης που θα επαναφέρει τον σύλλογο στους κορυφαίους του Ελληνικού Αθλητισμού, εκεί που ήταν και πρέπει να είναι για πάντα.

Το ερώτημα όμως που πρέπει να θέσουμε εμείς που πονάμε και βρισκόμαστε κοντά στον σύλλογο είναι αν αυτός ο αγώνας για έναν μεγάλο Ηρακλή έχει την οργάνωση που πρέπει, αν έχει κοινή στόχευση, αν έχει την μαζικότητα και την αλληλεγγύη που πρέπει ώστε να αποτελέσει την μαγιά μέσα από την οποία θα αναδειχθεί ο Ηγέτης που θα μπορεί να σηκώσει το βαρύ φορτίο του Ηρακλή μας.

Την απάντηση αυτή θα πρέπει να την δώσουμε πρώτα στους εαυτούς μας, αν δηλαδή ο καθένας από εμάς που νοιαζόμαστε για τον σύλλογο είμαστε ικανοποιημένοι από την δράση μας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. Και αν αυτή η δράση μας είναι συντεταγμένη στα πλαίσια μιας συλλογικής, οργανωμένης, στοχευόμενης προσπάθειας που θέλει να δώσει λύσεις στα προβλήματα του συλλόγου.

Αν δεν κινηθούμε εμείς οι εξελίξεις θα μας προσπεράσουν, αν πάλι αναμένουμε τον ¨Ηγέτη¨ για να κινηθούμε κινδυνεύουμε να πέσουμε θύματα απατεώνων και αν πάλι απλά παρατηρούμε τις καταστάσεις είναι σίγουρο πως δεν θα δούμε τίποτα.

Ο Όμιλος 1899 ως νεοσύστατος φορές που ασχολείται με το μεγαλείο του Ηρακλή μας κάνει έκκληση σε όλους τους φορείς του συλλόγου, σε όλους τους φίλους της ομάδας μας να κάνουμε πράξη μια κοινή προσπάθεια για την αναγέννηση του Ηρακλή μας.

Καλούμε τους φορείς και τους παράγοντες με πρώτο τον Γυμναστικό Σύλλογο να κάνουν μια κίνηση συλλογικότητας με θέμα το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή, τους καλούμε να δώσουν έμπρακτα μηνύματα ενότητας και συσπείρωσης, τους καλούμε να οργανώσουν μια κινητοποίηση ολόκληρου του Ηρακλή για να στηθούν οι βάσεις για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Από εμάς θα εξαρτηθεί αν μέσα από μια τέτοια διαδικασία θα αναδειχθεί ο Ηγέτης ή οι Ηγέτες που θα πάνε μπροστά τον Ηρακλή μας.

Μετά τιμής,
Όμιλος 1899

Σχετικά Άρθρα

Back to Top